محبوبه داورانی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: مقدمات اجرایی این پروژه با همکاری بخش خصوصی انجام شده که پس از ارائه آموزشهای لازم به کارشناسان سازمان بهزیستی و مدیران و مربیان مهدهای کودک، این طرح به مرحله اجرا درمی آید.
وی هدف از اجرای این طرح را مجهز کردن بهزیستی و مهدهای کودک به ابزار ICT اعلام کرد و افزود: با بهره گیری از این ابزار، بهزیستی و مهدهای کودک می توانند بخش عظیمی از تعاملات خود را از طریق وب انجام دهند.
داورانی بیان داشت: در این طرح بسیاری از امور اداری، اطلاع رسانی به مهدهای کودک و سازمانهای مرتبط با سرعت بیشتر، هزینه کمتر و کیفیت مطلوبتری انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: مهدکودکها نیز با اجرای این طرح می توانند اطلاعات و خدمات مورد نیاز خود را از بهزیستی و دیگر سازمانهای مرتبط دریافت کنند.
کارشناس مسئول مهدهای کودک سازمان بهزیستی استان یزد یادآور شد: د این طرح خانواده نیز تعامل بهتری با مهدهای کودک بهزیستی دارد و در جریان محتوای آموزشی مهدها، امکانات، نحوه پذیرش، ثبت نام به صورت الکترونیکی و ... قرار می گیرد.
هم اکنون در استان یزد 352 مهدکودک دولتی و خصوصی و 172 روستا مهد در حال فعالیت هستند و در مجموع 12 هزار و 733 کودک را تحت پوشش خود دارند.