به گزارش خبرگزاری مهر در بخشی از این بیانیه آمده است:
1ـ ابلاغ سیاستهای کلی برنامه پنجساله پنجم توسعه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی از سوی رهبر خردمند و حکیم انقلاب اسلامی، افق جدیدی را دررسیدن به سندچشمانداز واهداف عالیه نظام مقدس اسلامی، فرا راه تمام قوا، ارکان حاکمیت، نخبگان و اندیشمندان قرار داد.
تبیین صحیح سیاستهای ابلاغی از سوی اندیشمندان و تدوینکنندگان برنامه آتی توسعه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی کشور را در فهم درست این سیاستها یاری خواهد کرد و موجب خواهد شد برنامه پنج ساله پنجم، تحول در عرصههای مختلف و در مسیر حرکت به طرف جامعه آرمانی را مشخص نماید.
در همین راستا جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تمامی ارکان خود اعم از دفاتر استانی، شورای مرکزی، کمیته های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی- اجتماعی و شاخه دانشجویان و جوانان را موظف به بررسی این مهم خواهد ساخت و نقطه نظرات کارشناسی خود را به نهادهای تصمیم گیر ارسال خواهد کرد.
2 ـ در آستانه جشن سیامین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم. انقلاب اسلامی که به رهبری روحانیت معظم و در رأس آن حضرت امام خمینی (ره) محقق شد، موجب استقلال و عزت ملت بزرگ ایران شد و امروز پس از گذشت سه دهه از پیروزی انقلاب، نظام جمهوری اسلامی با رهبری آگاه و مدبر، به عنوان یک نظام مقتدر، مستقل، مورد توجه و عنایت آزادیخواهان و مردم جهان ومنطقه است؛ضرورت دارد برای یادآوری آن دوران سیاه ودستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی، نخبگان، صاحبان اندیشه، فعالین عرصه سیاسی و رسانههای کشور به تبیین این موارد بپردازند.
3ـ کمتر از 5 ماه دیگر تا انتخابات دهم ریاستجمهوری فرصت داریم؛ دبیران استانهای جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی همچون گذشته تکلیف محوری را ضروری ترین و مبنایی ترین استراتژی خود در تحولات آتی قرار داده و خواهند داد و برای انجام تکلیف لازم میدانیم همه عوامل و شاخصها را درست بشناسیم و با مدیریت متعهدانه و کارآمد و داشتن برنامه ریزی جامع، موجبات موفقیت را به وجود آوریم تا بسیار بهتر و والاتر به تکلیف"" عمل کرده باشیم.
دولت نهم به دلیل جایگاه ویژهاش در نظام به ویژه همسویی آن با آرمانهای امام (ره) و رهبری و باور به اعتقادات اصیل مردم از جایگاه خاصی برخوردار بوده و درشرایط کنونی از حمایت همه اصولگرایان برخوردار است و لذا نباید در شرایط حساس کنونی بیانی در جهت تضعیف دولت ارزش محور نهم صورت گیرد.
تجربه دهه گذشته انقلاب نشان داد با ورود گفتمانهای کاذب و وارداتی همچون"محوریت اقتصاد لیبرال سرمایه داری" و "محوریت توسعه سیاسی سکولاریستی و ساختارشکن" تا چه میزان حرکت نظام اسلامی، آبستن فراز و فرودهای خطرناک و ریلگذاری انحرافی شد. لیکن رئیس جمهور و دولت نهم با الهام از گفتمان امام و رهبری، همت و تلاش بسیاری در جهت سیر به مدینه فاضله و جامعه آرمانی ملت ایران داشته و دارد و بر همین اساس جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، تمامی پتانسیل کارشناسی خود را در جهت حمایت و یاری این ملت به کار گرفته است.
4ـ بالاخره پس از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی و نیز بعد از تجربههای گوناگون در زمینه رشد اقتصادی و تلاش برای رفع نابسامانیهای اجتماعی و اقتصادی، موضوع تحول اقتصادی مطرح گردیده است. موضوع اول پیرامون این طرح آن است که نباید به گونهای آن را مطرح کنیم که توقعات کاذب را موجب شود و برخی تصور کنند اقتصاد کشور یک شبه زیر و رو میشود. این طرح چه در مرحله تصویب در مجلس و چه در مرحله اجرا، نیازمند همدلی و همراهی تمام ارکان قوای سهگانه کشور است. نکته دیگر اینکه بایستی مرکز پژوهشهای مجلس و تمامی کارشناسان مجلس شورای اسلامی در کنار کارشناسان دولت نهم با برگزاری جلسات هماندیشی، لایحه "هدفمندکردن یارانهها" را با پختگی و کارآمدی بیشتر به مرحله تصویب و اجرا ببرند.
توجه به این موضوع نیز ضروری است که هدف از نقدیکردن یارانهها باید هدفمند کردن آن باشد و هدفمندکردن نیز چیزی جز اصابت یارانهها به گروههای هدف نیست واین امر تنها با شناسایی این گروهها محقق میشود؛ لذا نقدیکردن یارانهها نباید موجب لطمه به عدالت اجتماعی و فشار بر قشر آسیبپذیر جامعه شود.
5ـ طرح "دولت وحدت ملی" یا سناریوی ناکام "ائتلاف برای حذف احمدینژاد" هر چند با موضع گیریهای به موقع و افشاگرانه، تا اندازهای در محاق قرار گرفت، اما بیشک هنوز هم در محفل طراحان به عنوان تنها راه بازگشت برای تصاحب قدرت و ایجاد اختلاف در اردوگاه اصولگرایان مطرح است؛ طراحان این طرح که درحقیقت باید آن را ائتلاف جبهه دوم خرداد با برخی اصولگرایان نامید، هنوز هم میکوشند با اختفای زیرکانه خود زیر نقاب اجماع عقلا و وحدت ملی و نادیده انگاشتن تضادهای بنیادین فکری خود، از طریق مجاری رسانهای و با طرح شعارهای فریبنده، جای پایی در صحنه سیاست کشور برای خود دست و پا کنند.
6 ـ کشتار مردم بیدفاع غزه و ایستادگی جریان مقاومت در فلسطین همچنان بایستی موضوع اول محافل سیاسی کشور باشد. واقعیت این است که رژیم صهیونیستی شرایط شکست در جنگ 33 روزه در سال 2006 را اکنون نیز طی کرد و اکنون از نظر داخلی وضعیت شکننده بسیار بالایی بر آن حادث شده است.
رهبری حماس در داخل غزه با الگوگیری ازسیدحسن نصرالله و حزب الله درجنگ 33 روزه چه درطرح نظامی و چه در سطوح سیاسی ابتکار عمل را در دست داشت و فضای مردمی فلسطین چه در غزه و چه در سایر منطقه موجی فزاینده را در حمایت جنبش مقاومت و علیه اسرائیل و حکومتهای مرتبط عربی و آمریکا را موجب شده است و وضعیت در سطح بینالمللی به گونه ای شده که در محافل درونی کشورهای استکباری جریانی برای جلوگیری از شکست مجدد رژیم صهیونیستی و جلوگیری از روند رو به اضمحلال این رژیم دست به کار شده وارد صحنه شدند و بحث از آتشبس یکطرفه و توقف جنگ نیز در همین راستاست؛ لیکن این نیز ضربهای دیگر بر پیکر روی به زوال رژیم اشغالگر قدس خواهد بود.
به امید روزی که قدس شریف مجددا در دست مردم فلسطین باشد همراه با ملت شریف ایران و تمامی آزادیخواهان دنیا، این روز بزرگ که نزدیک نیز هست را انتظارمیکشیم (الیس الصبح قریب) .