خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیر گروه بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان با انتقاد از کم کاری پیرامون فعالیت های حوزه بهداشت روان در این استان، گفت: انتظارات برای برنامه های موثر در این زمینه در لرستان بیشتر از وضع موجود است.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، ماکسینا کلانتری عصر دیروز در جلسه کارگروه سلامت استان در محل استانداری لرستان اظهار داشت: مشکلات موجود در زمینه بهداشت روان در لرستان به اندازه ای زیاد است که تنها یک دستگاه خاص نمی تواند در این راستا فعالیت داشته باشد.

وی بدون اشاره به میزان افسردگی در میان زنان و مردان لرستانی، خاطر نشان کرد: در حال حاضر افسردگی در زنان در این استان میزان بالایی دارد.

مدیر گروه بهداشت روان دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان با بیان اینکه افسردگی در میان جوانان و نوجوانان لرستانی نیز به صورت پرخاشگری وجود دارد، بیان داشت: با توجه به نامگذاری امسال به عنوان سال نوآوری و شکوفایی باید در این زمینه کارهای ابتکاری و نو صورت گیرد.

کلانتری با اشاره به اینکه صداو سیما و آموزش و پرورش باید در این زمینه بیشتر کمک کنند، افزود: با توجه به اینکه صدا و سیما در ارتباط مستقیم با افکار عمومی است باید بیشتر در راستای کاهش افسردگی و پرخاشگری در میان جوانان و نوجوانان گام بردارد.

وی همچنین آموزش مهارت های زندگی در بین همه گروهها را نیز از جمله فعالیتهایی دانست که نیازمند کمک و همیاری سایر سازمانها است و ادامه داد: آموزش و پرورش در این زمینه می تواند فعالیت های موثری داشته باشد.

این مسئول همچنین به برنامه های آهن یاری در استان اشاره کرد و یادآور شد: یکی از راهکارهای کاهش افسردگی و خشونت در دوره نوجوانی و جوانی بحث آهن درمانی و ویتامین درمانی است.