احمد جعفرپور در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان گفت: بخش مهمی از این بنا در حال حاضر به صورت یک بازارچه قدیمی در اختیار تولیدکنندگان صنف چرم همدان است.
جعفرپور ادامه داد: تصمیم برای تبدیل این بنا به یک بازارچه دائمی صنایعدستی به دنبال دستورالعمل ارسالی از سوی معاونت هنرهای سنتی بر مبنای تأمین هزینههای لازم جهت اجرا شدن این کار صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه این مکان به دلیل تاریخی بودن برای استان همدان از اهمیت ویژهای برخوردار است، اظهار داشت: از فعالیت تولیدکنندگان صنف چرم استان همدان مدت زمان زیادی میگذرد و فعالیت این گروه سبب شده که تنها فعالیت هنرمندان چرم کار در رأس برنامهریزیها قرار گیرد.
معاون هنرهای سنتی و صنایعدستی استان همدان تصریح کرد: در حال حاضر انجام کارهای اجرایی در این بازارچه در حد تعیین اعتبار از سوی معاونت هنرهای سنتی و صنایعدستی کشور پیش رفته است.
جعفرپور با بیان اینکه مذاکرات با مغازهداران این بازارچه مراحل اولیه خود را پشت سر میگذارد، گفت: در صورت موافقت آنها، برای قانونی شدن تعهدات طرفین، اقداماتی انجام میشود.
معاون هنرهای سنتی و صنایعدستی استان همدان اظهار داشت: با توافقات انجام شده، مرمت و بازسازی این مکان توسط معاونت هنرهای سنتی استان همدان، انجام میشود.
موتاب خانه مکانی راهرویی شکل در زیر زمین برخی خانه های قدیمی است که در روزگار گذشته در آن با تابیدن پنبه و نخ طناب تهیه می کردند و آن را برای استفاده مردم به بازار عرضه می کردند.