به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه لس آنجلس تایمز،هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا هفته گذشته اعلام کرد دولت اوباما عبارت جنگ علیه تروریسم را حذف کرده است. این اقدام شاید کم ارزش به نظر برسد، ولی تغییر در لفاظی نقطه عطف بزرگی در مبارزه تندروها است.
وی افزود: مبارزه علیه تروریسم بیشتر تاکنون لفاظی بوده است تا واقعیت. واقعیت این است که آیا جنگ خونین آمریکا و هم پیمانانش در عراق و افغانستان نیز جنگ علیه تروریسم یا انحراف از آن و یا آنگونه که شواهد نشان می دهند شکست در جنگ علیه تروریسم است.
وزیرخارجه آمریکا ادامه داد: جنگ علیه تروریسم مانند جنگ ایدئولوژیک، جنگی است که در آن به جای استفاده از بمب و اسلحه از واژه ها استفاده می شود. حقیقت این است که عبارت جنگ با تروریسم همواره مشکل ساز بوده است، زیرا به خودی خود به معنای مبارزه علیه تروریسم نیست. اگر اینگونه می بود باید جدایی طلبان باسک، هندوها، ببرهای تامیل، شورشیان مائوئیست، فراملی گرایان اسرائیل، پ ک ک کردستان و ارتش جمهوریخواه ایرلند را نیز شامل می شد.
این روزنامه آمریکایی مدعی شد: عبارت جنگ علیه تروریسم که دولت بوش آن را مطرح کرد مفهوم خاصی از تروریسم است که شامل گروههای اسلامی می شود این عبارت نه تنها به آنهایی که در یازده سپتامبر به آمریکا حمله کردند اطلاق می شود بلکه شامل گروههای متمایزی مانند حماس، حزب الله لبنان، اخوان المسلمین مصر، حکومت ایران، سنی های شورشی در عراق، گروههای مسلح کشمیری و طالبان و دیگر سازمانهایی که خود را مسلمان می دانند، می شود.
لس آنجلس تایمز آورده است: درحقیقت کاربرد تروریسم درباره این گروهها یک تاکتیک است. کسانی که عبارت مبارزه با تروریسم را ابداع کردند همه گروههای اسلامی را همسان می دانستند درحالی که برخی از آنها دیگری را دشمنی بدتر از آمریکا می خوانند.
در پایان این مطلب آمده است : مسلمانان جهان به کاربردن عبارت جنگ با تروریسم را علیه همه گروههای اسلامی تقبیح و این گونه تصور کردند که این عبارت یعنی اینکه همه مردم جهان باید مسیحی بشوند.