به گزارش خبرگزاری مهر، مسئولان ستادهای انتخاباتی احمد توکلی در استانهای مختلف روز جمعه در تهران گردهم آمدند تا درباره انتخابات آتی و نامزدهای موجود بحث و تبادل نظر کنند.
در این جلسه توکلی با اشاره به مبانی انحرافی برخی اصلاحطلبان تاکید کرد: با وجودی که چهرههای اصلاحطلب شامل طیفی از افراد با دیدگاههای متفاوت و نسبت دور و نزدیک به تفکر انقلاب اسلامی و وفاداری به خط امام و استقلال ایران هستند، اما کلیت این جریان فکری از حیث سیاسی لیبرالیستی و از جهت حکومتی سکولاریستی و از حیث اقتصادی کاپیتالیستی میاندیشند، گرچه در میان آنان وفاداران به مردمسالاری دینی و اسلام و مردم و استقلال ایران عزیز کم نیستند.
توکلی با اشاره به تاثیرات این نوع تفکرات دوران دوم خرداد تاکید کرد ما امروز وظیفه داریم از بازگشت چنین تفکری به مصدر قدرت اجرایی کشور جلوگیری کنیم.
این فعال سیاسی اصولگرا در ادامه با ذکر روحیات مثبت میر حسین موسوی از جمله عدالتگرایی، استکبارستیزی، سادهزیستی و داشتن دغدغه مستضعفان افزود: برخی شعارها و نکاتی که وی امروز در تبلیغات انتخاباتی بیان میکند، با سوابق و عملکرد ایشان منافات دارد و آقای موسوی را باید بر اساس عملکرد ایشان در قدرت ارزیابی کرد نه سخنرانیهای انتخاباتی.
توکلی در ادامه با ذکر مصادیقی از عملکرد دولت موسوی گفت: حضور جدی دولت در عرصههای تولید و توزیع در زمان جنگ قابل دفاع بود اما در بسیاری از موارد، دولتی کردن اقتصاد در آن دوره نه به اقتضائات جنگ، بلکه به دلیل گرایشات دولتسالارانه بود.
وزیر کار آخرین نخست وزیر ایران ، در نهایت میرحسین موسوی را در درون گفتمان انقلاب اسلامی ارزیابی کرد و افزود : از آنجا که چهرههای تندرو و ساختارشکن دوران دوم خرداد در ستادهای موسوی حضوری فعال دارند و ایشان میتواند پلی برای بازگشت چهرههای تندرو و منحرف به قدرت باشد، با حفظ احترام ایشان، آقای موسوی نمیتواند فرد مناسبی برای ریاست قوه مجریه در چهارسال آتی باشد.
توکلی در ادامه با اشاره به توانمندیها و جنبههای مثبت عملکرد احمدینژاد، برخی انحرافات و قانون شکنیها را در دولت نهم یادآوری کرد و نتیجه گرفت با توجه به جمیع جهات، تا امروز کاندیدایی ندارم.
در ادامه این جلسه، حاضران و مسوولان ستادهای انتخاباتی توکلی در سالهای 72، 80 و 84 دیدگاههای خود را مطرح کردند و نتیجه آن شد تصمیم گیری نهایی این جمع به پس از پایان ثبت نام موکول شود .