علی محمد جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با بیان این مطلب توضیح داد: سال گذشته به طور متوسط روزانه 22 میلیون و 461 هزار متر مکعب گاز در مخازن آسماری مارون و روزانه دو میلیون و 69 هزار متر مکعب گاز در مخزن کوپال تزریق شده است.
جوادی با بیان اینکه این رقم در قیاس با مقدار تزریق شده در مخازن در سال 86، بیش از 20 درصد افزایش یافته است، افزود: با این مقدار تزریق گاز در مخزن آسماری مارون و کوپال، به ترتیب 6 و 9 در صد از برنامه مصوب شرکت ملی نفت ایران برای تزریق گاز در این دو مخزن محقق شده است.
جوادی درباره وضعیت گاز تزریق شده به مخازن حوزه عملیاتی مارون در سال 86 ادامه داد: مقدار تزریق گاز برنامه شده در مخزن آسماری مارون روزانه 26 میلیون و 900 هزار مترمکعب بود که روزانه 19 میلیون و 419 هزار مترمکعب تزریق شد، این مهم نشان دهنده تحقق 3 درصد از برنامه پیش بینی شده است.
وی ادامه داد: همچنین مقدار تزریق گاز برنامه شده در مخزن آسماری کوپال دو میلیون مترمکعب در روز بود که روزانه یک میلیون و 429 هزار متر مکعب به طور واقعی تزریق شد.
جوادی درباره ایستگاه تزریق گاز کوپال تصریح کرد: ایستگاه تزریق گاز کوپال از ایستگاه های مهم تزریق گاز شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون است که به منظور تثبیت فشار گاز مخزن آسماری کوپال و ازدیاد برداشت ثانویه از آن طراحی شده است.
وی افزود: این ایستگاه با دو ردیف توربو کمپرسور فشار قوی و دو توربوکمپرسور فشار ضعیف با توان اسمی هر ردیف 13 هزار و 500 اسب بخار قادر است که پس از فشارافزایی از 44 بار به 274 بار، روزانه 150 میلیون فوت مکعب گاز (حدود چهار میلیون و 250 هزار متر مکعب) از چهار حلقه چاه تزریقی در مخزن آسماری کوپال را تزریق کند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون ادامه داد: همچنین ایستگاه تزریق گاز مارون دارای پنج ردیف توربو کمپرسور فشار قوی و پنج ردیف توربو کمپرسور فشار ضعیف با توان اسمی هر ردیف 13 هزار و 500 اسب بخار است که می تواند روزانه تا یک میلیارد و 400 میلیون فوت مکعب گاز را از طریق 16 حلقه چاه تزریق گاز، در مخزن آسماری مارون تزریق کند.