امیرحسین عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: تهیه طرح 50 درصد روستاهای بین 20 تا 50 خانوار به لحاظ ضرورت انجام شده و طی سال 88 و 89 که سال اول برنامه پنجم است طرح هادی کلیه روستاهای بالای 20 خانوار انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به برنامه چهارم توسعه روستاهای بالای 50 خانوار انجام شده افزود: با توجه به هدف برنامه پنجم، طرح هادی 147 روستای زیر 50 خانوار تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه اجرای طرح هادی 70 روستا با اعتبار 52 میلیارد و 610 میلیون ریال انجام شده است، اظهار داشت: از آنجا که 315 روستای بالای 100 خانوار داریم از این تعداد 126 روستا اجرای طرح هادی به اتمام رسیده است، 153 روستا نیمه تمام و کار اجرای 63 روستا انجام نشده است.
وی تصریح کرد: در صورت تخصیص اعتبار 30 میلیارد تومان، کار اجرای این 63 روستا انجام می شود.
وی با تاکید بر اینکه شش درصد اعتبارات استانی تملک دارایی به اجرای طرح هادی روستایی اختصاص می یابد، اظهار داشت: بیش از 248 ناظر نظام فنی روستایی و 28 دفتر طراحی در این زمینه همکاری دارند که این طرح نیز باعث اشتغالزایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای نیروهای بومی شده است.
وی از دیگر اقدامات تهیه طرح هادی روستاها، به عنوان سند توسعه روستایی را توسعه عمرانی روستایی عنوان کرد و گفت: اجرای طرح هادی در راستای بهبود و ساماندهی فضای روستاییان و اصلاح شبکه معابر انجام می شود.
عباسی امسال را سال نهضت اجرای طرح هادی خواند و افزود: امسال در قانون بودجه سال 88 سهم خوبی از اعتبارات برای طرح هادی به استان اختصاص داده شده است.