میرحسین موسوی بر ضرورت بازیابی ارزشها و سرمایه های اجتماعی کشور تاکید کرد و گفت : دولت نهم هیچ وقت نخواسته کاری ریشه ای انجام دهد که دولت های بعدی نتیجه و ثمر آن را ببینند بلکه فقط به دنبال سر و صدا کردن با پروژه های کوتاه مدت بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، میر حسین موسوی که در ادامه سفر های تبلیغاتی خود روز جمعه به ورامین سفر کرده بود در مسجد خاتم الانبیا این شهر با اشاره به دوران مسئولیتش در دوران دفاع مقدس گفت: سهم دولت در جنگ بسیار ناچیز بود به گونه ای که  مردم هم بچه های خود را به جبهه ها می فرستادند و هم در پشت جبهه کمک می کردند.

وی با بیان اینکه امروز آن سرمایه اجتماعی از دست رفته است گفت : با بازیابی آن سرمایه می توان بر مشکلات کشور غلبه کرد.

داوطلب دوره دهم ریاست جمهوری با اشاره به اینکه بازیابی ارزشها می تواند به رشد سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کمک کند، افزود: در آن زمان هیچ مسئولی وعده بیخود به مردم نمی داد و همه هزینه ها و سیاست های دولت شفاف بود به گونه ای که در آن شرایط قانون گریزی وجود نداشت.

وی با بیان اینکه متاسفانه آن فضای ارزشی امروز به یک فضای سوداگرانه تبدیل شده است گفت:  دولت نهم سهم زیادی در این مسئله داشته است.

 موسوی با تاکید براینکه با تکیه بر روحیه بسیجی و عزت در دفاع مقدس پیروز شدیم و استقلال خود را حفظ کردیم ، تصریح کرد: از این عزت باید پاسداری کنیم و نباید به بهانه جلب آرا عزت مردم را تضعیف و یا آن را خریداری کرد. 

وی ادامه داد: متاسفانه در کشور ما منابع در خدمت اهداف کوتاه مدت سیاسی قرار گرفته است و دیگر نمی توان برای آن برنامه ریزی کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت : دولت مدت در مدت چهار سال طبق آمار موجود 270  تا 310 میلیارد دلار هزینه کرده است ولی با این وجود همچنان مشکلات باقی است و خیلی از شهرها حتی آب شرب و راه مواصلاتی هم ندارند.

وی با بیان اینکه در اوایل انقلاب هر کس کار می کرد برای رضای خدا بود اظهار داشت: اما متاسفانه در حال حاضر مدیران دنبال این هستند که بگویند این کارها را ما انجام داده ایم.

میرحسین موسوی افزود: در شرایط کنونی به جای ایجاد طرح های بزرگ که امنیت شغلی راه به همراه می آورد بدنبال پروژه های مقطعی هستیم.

وی با اشاره به اینکه ما دوباره مسئول و مجبوریم به نگاه و برنامه ریزی های روشن آن دوران برگردیم گفت: بایستی برنامه ریزی ارزش پیدا کند و توسعه موزون در سراسر کشور داشته باشیم ، نه اینکه با برنامه ریزی دشمنی کرده و سازمان برنامه و بودجه را منحل نماییم.

وی به عدم دقت در صرف هزینه های عمومی کشور که حق مردم است ، اشاره کرد و گفت: این مسئله بیماری، اعتیاد ، مهاجرت نخبگان ، خوف از آینده و ... را به همراه خواهند داشت.

نخست وزیر دوران هشت سال  دفاع مقدس با طرح این سئوال که چرا تولید کننده های ما مایوس هستند اظهار داشت: آیا واقعا این دلارهای نفتی در خدمت تولید قرار گرفت یا اینکه واردات بی رویه در کشور را رواج داد.

موسوی با اشاره به اینکه باید عزت خود را درتولید حفظ کنیم، گفت: متاسفانه نتیجه سیاست های کنونی اقتصادی پرتغال اسرائیلی است.

وی دربخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: دولت نهم هیچ وقت نخواسته کاری ریشه ای انجام دهد که دولت های بعدی نتیجه و ثمر آن را ببینند بلکه فقط به دنبال سر و صدا کردن با پروژه های کوتاه مدت بوده است.

میرحسین موسوی با اشاره به اینکه امروز نیازمند اراده ای برای عوض کردن وضعیت کنونی کشور هستیم عنوان کرد: با این منابع طبیعی وسیع، نیروی انسانی تربیت شده و ... که سرمایه های انقلاب اسلامی هستند و مهمتر از آن مردم سختکوشی که برای تحقق آرمانهای انقلاب جانفشانی می کنند می توانیم وضعیت بهتری را برای کشور و مردم فراهم نماییم، و این انتخابات یکی از فرصت های زیادی است که می تواند این تغییر را برای مردم به ارمغان آورد.

وی با بیان اینکه "مردم باید خود قضاوت کنند و گذشته خود را ببینند و نگاهی هم به آینده داشته باشند " گفت: اگر دوست دارند به همین وضعیت ادامه دهند واگر احساس می کنند که باید تغییری صورت بگیرد باید دست دردست هم این کارعظما را انجام دهیم .

میرحسین موسوی افزود: منظور از تغییر همان تغییری است که ما را به آزادی و عدالت واقعی پیوند  بدهد و عدالت نه به معنای توزیع فقر در جامعه بلکه به معنای  بازگردان شرف و کرامت انسانی به مردم شریف ایرانی ، تا کشور را از این مشکلات نجات دهیم.