به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی رامین رئیس بنیاد جهانی بررسی هولوکاست که در آستانه انتخابات سال 84 در حمایت از محمود احمدی نژاد در مناظره ها و سخنرانی های تبلیغاتی شرکت می جست ، در آستانه انتخابات پیش رو نیز فعالیت تبلیغاتی خود را به نفع دولت نهم از هفته گذشته آغاز کرد.
رامین درعین حال در گفتگو با خبرنگار مهر عضویتش در ائتلاف رایحه خوش خدمت به عنوان حامیان احمدی نژاد در انتخابات پیشین ، همچنین در ستاد انتخاباتی وی در دوره جدید را رد و تاکید کرد هرگز عضو حزب و گروهی نبوده و نخواهد بود.
برخی از سر لجاجت کاندیدا شده اند
وی در ارزیابی از شرایط فعلی انتخابات، کاندیداتوری برخی افراد در انتخابات ریاست جمهوری دهم را از سر لجاجت با یک شخصیت و یا بر اثر پذیرش یک ماموریت از سوی عده ای خاص خواند و افزود: این دلائل برای مردم مشروعیت و مقبولیت به حساب نمی آید.
رامین با بیان اینکه درصحنه انتخابات دهم ریاست جمهوری رقیب اصلی احمدی نژاد همان رقیب انتخاباتی دوره نهم است، گفت : در دوره قبل این رقیب اصلی شخصا در میدان به مبارزه با احمدی نژاد می پرداخت ولی در این دوره، رقبای رئیس دولت نهم را "مدیریت" و "حمایت" می کند.
وی درپاسخ به خبرنگارمهر که نظر وی را درباره انتقادات اصولگرایان به برخی اعضای کابینه احمدی نژاد و لزوم اعلام تغییر آنان در کابینه احتمالی آینده وی جویا شد گفت : مردم به هیئت دولت رای نمی دهند بلکه فقط به رئیس جمهور آینده رای خواهند داد.
رامین از پاسخ صریح به این سئوال خودداری وتاکید کرد: احمدی نژاد مواضع خود را صادقانه درمعرض امتحان مردم می گذارد و اگر مردم آنها را پذیرفتند به وی مجددا رای خواهند داد.
دلیل حمایت امام(ره) از میر حسین و رضایی جوانی آنان بود
این فعال انتخاباتی در تشریح دیدگاهش درباره رقیبان احمدی نژاد ، میر حسین موسوی را عنصری مفید و ارزشمند در سال 60 خواند و اظهار داشت: من و بسیاری از هم نسل های آن روزگاران از وی حمایت کرده ایم.وی ادامه داد: امام راحل(ره) نیز در آن زمان چون میرحسین 36 ساله بودند از ایشان حمایت کردند.
رامین افزود: همان گونه که امام (ره) از محسن رضایی 28-27 ساله آن روزگاران حمایت کرده اند از آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز به دلیل نیروی جوان و شادابی شان پشتیبانی نموده اند.
این تحلیلگرمسائل سیاسی ابراز عقیده کرد: نباید دچار گردابی شویم که افراد مدیر 30 سال پیش را دوباره به عنوان رئیس جمهور انتخاب کنیم و به جهانیان این گونه القا کنیم که جمهوری اسلامی هنوز طی 30 سال گذشته نتوانسته نیروی جدیدی را برای اداره کشور تربیت کند.
وی در عین حال خاطرنشان کرد: البته نمی توان منکر با تجربه بودن این افراد در مناصب اجرایی شد، اما موسوی کسی است که 20 سال از صحنه کار و فعالیت اجرایی دور بوده است.
رامین با بیان اینکه برای چنین انسانهایی، ریاست جمهوری امری غیر مفید و غیر ضروریست، تصریح کرد: زمامداران دوره نخست وزیری موسوی در حال حاضر توانایی اداره کشور را پیدا کرده اند، زیرا 20 سال تجربه فراگیری ملی را دارند.
وی با اشاره به کاندیداتوری محسن رضایی درانتخابات ریاست جمهوری دهم نیزگفت: درروزگاری که رضایی سن کمی داشت سخت ترین مسئولیت نظامی را برعهده گرفت اما وقتی بعد ازچندین سال کار درعرصه خدمت گذاری درمجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خسته شد، آن را رها نمود.
وی افزود: محسن رضایی طی 13-12 سال گذشته تلاش کرد تا در عرصه سیاسی و فرهنگی کشور تجربیاتی بیاموزد، اما همان گونه که دیدید در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم بعد از کاندیداتوری انصراف داد.
رامین گفت: مردم وی را به عنوان یک سردار نظامی برای جامعه خود بزرگ می شمردند ولی اگر مردم واقعا از رضایی استقبال می کردند آیا وی صحنه را ترک می کرد. وی از اظهار نظر درباره کاندیداتوری مهدی کروبی خودداری کرد .