دبیر شورای عالی وزارت آموزش و پرورش درباره نحوه اجرای طرح تحول بینادین گفت: اگر بستر اجتماعی برای اجرای تحول بنیادین ایجاد نشود، با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهندس مهدی نوید ادهم در نشست خبری که پیش از ظهر چهارشنبه برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: پیش فرض ما این نیست که در اجرای این طرح شکست می خوریم چرا که با استفاده از تجربیاتمان چالشهای آموزشی را شناسایی کرده ایم و برای پیشبرد طرح تحول بنیادین برنامه داریم.

وی با بیان اینکه رسانه ها در اجرای تحول بنیادین نقش بزرگی را دارند، اظهار کرد: اگر مردم آموزش و پرورش دیگری را می خواهند باید مشارکت داشته باشند و باید زیرساختهای اجرای این طرح نیز فراهم شود.

دبیر شورای عالی آموزش و پرورش با تاکید براینکه باید نگاه خانواده ها نسبت به مدرسه تغییر کند، افزود: هم اکنون والدین دانش آموزان تنها از ما نمره فرزندانشان را طلب می کنند. در حالیکه آنها باید از ما اخلاق خوب فرزندانشان، مهارتهای زندگی و... را مطالبه کنند تا ما نیز موظف شویم که آنها را در نظام آموزشی خود قرار دهیم.

نوید ادهم درباره رابطه سند درس ملی و فلسفه آموزش و پرورش و اینکه آیا بهتر نبود که سند درس ملی بعد از فلسفه آموزش و پرورش تدوین شود، گفت: این اعتقاد درست است اما به هرحال سعی کرده ایم که سند درس ملی همراستا و همسو با فلسفه آموزش و پرورش باشد.

همچنین رئیس مرکز برنامه ریزی و نظارت راهبردی تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز در ادامه این نشست خبری از بررسی فلسفه آموزش و پرورش در 9 کارگروه خبر داد و گفت: کارگروه تخصصی فلسفه تربت در آموزش و پرورش ایران، کارگروه تخصصی رهنمای تربیت در جمهوری اسلامی، کارگروه سند برنامه درس ملی،  نظریه های تطبیقی آموزش و پرورش غرب با اسلام، انگاره های تعلیم و تربیت اسلامی، خلاقیت و نوآوری و رابطه افق 1404 با تحول بنیادین آموزش و پرورش همگی در تدوین این سند ملی تلاش کرده اند.

وی همچنین از برگزاری همایش تبیین تحول بنیادین در آموزش و پرورش خبر داد و گفت:  این همایش 26 و 27 اردیبهشت ماه برگزار می شود.