سروش علیمرادی در گفتگو با خبرنگار مهر، طراحان کسب و کار، فن آفرینان و سرمایه گذاران را از بخشهای این جشنواره ذکر کرد و افزود: در بخش طراحان کسب و کار عرصه رقابت ایده های نو در قالب یک طرح کسب و کار تدوین شده در این بخش طرحهای برتر کسب و کار پس از داوری انتخاب خواهند شد.
علیمرادی به بخش فن آفرینان اشاره کرد و اظهار داشت: در این بخش شرکتهای فناور که ایده های آنها به محصول تبدیل شده و وارد بازار شده است، حضور یافتند این بخش به شرکتها اجازه می دهد تا خود را ارزیابی کنند.
وی با اشاره به عملکرد ضعیف کشور در بخش سرمایه گذاری ایده های پژوهشی، ادامه داد: ما درصدیم تا این امر را در کشور نهادینه کنیم از این رو بخش سرمایه گذاری کارآفرینی این جشنواره را راه اندازی کردیم تا فرهنگ سرمایه گذاری ریسک پذیر را در کشور نهادینه کنیم و سرمایه گذاران را تشویق کنیم تا در این زمینه وارد شوند.
دبیر جشنواره شیخ بهایی به بخش غیر مسابقه ای این جشنواره اشاره و اضافه کرد: این بخش شامل بازار بورس می شود. در این بخش صاحبان سرمایه، سرمایه گذاران و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان حضور دارند تا در یک تعامل سه جانبه خرید و فروش ایده های پژوهشی صورت گیرد.
به گزارش مهر، پنجمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی به همت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و با حمایت سازمانهای متعددی همچون وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت کار و امور اجتماعی، بنیاد ملی نخبگان، دفتر همکاریهای فناوری ریاست جمهوری از روز گذشته آغاز به کار کرده است و تا فردا ادامه دارد.