ابوطالب برزگر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: این مذاکرات با تاکید بر رفع مشکلات شرکتهای PAP با حضور نمایندگان شرکتهای PAP، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مسئولان شرکت مخابرات در حال انجام است.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون اقدامی در جهت کاهش مشکلات نشده است ابراز امیدواری کرد که در آینده این مذاکرات بتواند مشکلات موجود را از میان بردارد.
برزگر به نمونه هایی از مشکلات این شرکتها اشاره کرد و اظهار داشت: لازمه کاربردی شدن پروانه شرکتهای PAP در اختیار داشتن فیبرهای مسی است. این تجهیزات که به آنها تجهیزات Passive می گویند امکان برقرای ارتباط شرکتها با مشترکان را ایجاد می کند.
وی امکاناتی چون برق و تامین فضای مناسب برای دسترسی به کابل مسی را از جمله تجهیزات Passive ذکر کرد و ادامه داد: طبق قراردادها این امکانات باید از سوی شرکت مخابرات برای شرکتها فراهم شود که در حال حاضر کمبودهای زیادی در این زمینه احساس می شود که در جلساتی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار می شود امیدواریم ارائه این خدمات سرعت بیشتری بگیرد.
مسئول روابط عمومی دبیرخانه شرکتهای PAP کاهش هزینه واگذاری را از دیگر مشکلات خواند و ادامه داد: رفع این مشکل در گروی اجرایی شدن مصوبه کاهش هزینه واگذاری است که با انجام این مذاکرات امیدواریم گامهایی در این زمینه برداشته شود.