به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد قاسمی بعداز ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی "جهاد دانشگاهی، رسانه، توسعه استان" در محل ساختمان جهاد دانشگاهی مازندران افزود: مطبوعات مازندران استراتژِی توسعه ای خاصی برای استان ندارند.
وی خاطرنشان کرد: مدیریت هدفمند در مطبوعات مازندران باید با هدف توسعه استان سوق یابد.
مسئول جهاد دانشگاهی واحد مازندران با اشاره به اینکه توسعه بیوتکنولوژی و فناوری اطلاعات اولویت اساسی این مرکز در مازندران است، عنوان کرد: کارکردهای جهاد دانشگاهی از انرژی هسته ای تا سلولهای بنیادی باید توسط رسانه ها در جامعه نشر یابد.
قاسمی با بیان اینکه هم اکنون 60 درصد تولیدات کتب دانشگاهی کشور توسط جهاد دانشگاهی صورت می گیرد، یادآور شد: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی بوده که اساسا خط مشی سیاسی ندارد.
به گفته وی جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف مورد نیاز جامعه بوده و مراکز تحقیقاتی بی شمار این مرکز در استان باید برای علاقمندان شناسانده تا اثرات توسعه این مراکز برای آحاد مردم استان ملموس شود.
مسئول جهاد دانشگاهی واحد مازندران با بیان اینکه بسیاری از موارد توسعه ای و غیر توسعه ای استان باید توسط اصحاب رسانه مازندران نقد شود، افزود: خبرگزاری ایسنا که مبلغ دستگاه ها نیست بدون گرایشات سیاسی برای توسعه استان برنامه دارد.
قاسمی با اشاره به آغاز فعالیت جهاد دانشگاهی مازندران از سال 62 خاطرنشان کرد: این مرکز در مازندران درصدد است تا موانع توسعه استان را در قالب برنامه ای مدون و با همکاری رسانه ها به چالش کشانده و برای توسعه متوازن در مازندران برنامه ریزی کند.
وی همچنین با اشاره به نقش بارز رسانه های مازندران در سوق دادن مسئولان به سمت توسعه متوازن عنوان کرد: توانمندی های استان برای پایتخت نشینان ملموس نیست.
این مسئول جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه نخبگان و اساتید کارآزموده و مجربی در استان وجود دارند که شناخته شده نیستند، افزود: مازندران هم اکنون صادرکننده اساتید می تواند باشد اما به واسطه عدم اطلاع رسانی ملموس نیست.
وی با اشاره به ورود خبرگزاری های ایسنا و ایکنا در برنامه ریزی توسعه ای مازندران خاطرنشان کرد: نگاه کمی مدیران پایتخت به اساتید و نخبگان مازندران باید تغییر یابد.
قاسمی به آموزش 12 هزار نفر از مدیران و مسئولان ادارات، شرکتها و دستگاه های اجرایی استان در زمینه مدیریت خبر داد و گفت: امسال قصد داریم آموزشهای تخصصی کارآفرینی را در مازندران برای دو هزار نفر اجرا کنیم.
وی همچنین با بیان اینکه پیش بینی می شود تابستان امسال 25 میلیون مسافر وارد مازندران شوند در عین حال گفت: متولیان گردشگری استان برنامه ای برای اقامت این گردشگران ندارند.
مسئول جهاد دانشگاهی واحد مازندران همچنین از ارائه طرح کمپینگ گردشگری توسط این مرکز برای گردشگران استان خبر داد و افزود: اکنون از گردشگری در مازندران به جای فرصت، تهدید قلمداد می شود.
تعدادی از مدیران مسئول و سرپرستان خبرگزاری های فعال استان نیز در سخنانی چالشها، موانع و راهکارهای توسعه استان را بحث گذاشته و خواستار تدوین طرح جامع توسعه مطبوعات مازندران شدند.