به گزارش خبرنگار مهر در یزد، استان یزد در نخستین روزهای آغاز تبلیغات غیررسمی بر خلاف سایر استانهای کشورمان خیلی کند حرکت خود را شروع کرد اما سفر کروبی در واقع آغاز برنامه های تبلیغاتی این استان بود.
تا اوایل خردادماه تبلیغات کاندیداها به طور رسمی و غیررسمی، قانونی و غیرقانونی به توزیع عکس و پوستر خلاصه می شد اما با اعلام آمادگی افراد مختلف از دولت گذشته و دولت فعلی و افراد شاخص و هوادار کاندیداهای مختلف برای سفر به استانها و پاسخ به سئوال مردم و روشنگری در خصوص کاندیداهای مورد قبول خود یا کاندیدای رقیب، بازار برگزاری همایش داغ شد.
این همایشها توسط ستادهای کاندیداهای مختلف، دانشگاهها، هواداران کاندیداها که دارای امکان مالی و ... بودند، برگزار می شود و تاکنون نیز شاید روزانه حداقل سه همایش در سطح استان یزد برگزار می شود.
با این حساب از اوایل خردادماه تاکنون حداقل بیش از 50 همایش با عناوین مختلف در سطح این استان برگزار شده است.
هر کدام از افراد شاخص طرفدار کاندیداها که به استان یزد سفر می کنند تنها به یک همایش در یک شهر بسنده نکرده و علاوه بر حضور در حداقل نیمی از شهرستانهای این استان، در هر شهر در یک یا دو مراسم در قالب همایش شرکت می کنند.
از جمله اشخاصی که در طول این مدت به استان یزد سفر کرده اند صرف نظر از خود کاندیداها می توان به حضور علیرضا زاکانی و حجتالاسلام مرتضی آقاتهرانی نمایندگان اصولگرای مجلس، کرباسچی، تاج زاده، نوبخت، زیبا کلام، حجت الاسلام هادی غفاری، وزیر بهداشت دولت نهم، رمضان زاده سخنگوی دولت اصلاحات، مهدی چمران و دهها چهره شاخص از احزاب و گروههای مختلف اشاره کرد.
پس از این نیز سخنرانی چندین نماینده مجلس تهران، چهره های شاخص دولت اصلاحات و اصولگرا و ... برگزار می شود که از آن جمله می توان به سخنرانی فاطمه رهبر، نماینده مردم تهران در مجلس در همایش بزرگ بانوان حامی احمدی نژاد اشاره کرد.
عناوین بسیاری از این همایشها نیز جالب توجه است. بسیاری از همایشها با این عناوین در سطح شهر تبلیغ شده اند؛ حامیان احمدی نژاد: "به آفتاب سلامی دوباره خواهیم کرد"، "بیایید به احمدی نژاد رای ندهیم" ، "همایش شیخ اصلاحات در سرزمین اصلاحات" و ....
از طرفی برخی دانشگاهها به پایگاه تبلیغاتی برخی کاندیداها تبدیل شده و تقریبا هر روز شاهد برگزاری یک همایش در تایید یک کاندیدا در این مراکز هستیم.
البته اینکه این همایشها تا کجا قانونی است و بر اساس مقررات انتخابات انجام می شود بحثی جداگانه است اما به هر ترتیب به نظر می رسد برگزاری همایش و تبیین برنامه های کاندیداها برای مردم کارآمدتر خواهد بود و از طرفی از هزینه های چاپ پوستر و عکس خواهد کاست.
گرچه در همین همایشها نیز عکسها و سایر اقلام تبلیغاتی کاندیداها توزیع می شود اما به نظر می رسد در حجم کمتر و با هزینه های کمتری انجام می شود.
فرماندار یزد نیز در خصوص نحوه تبلیغات کاندیداها به خبرنگار مهر گفت: همه ستادهای تبلیغاتی کاندیداهای دهمین دوره ریاست جمهوری در استان یزد مرتکب تخلف شده اند اما تخلفات آنها در حد تشکیل پرونده نبوده است.
محمود عظیمی نیا اظهار داشت: تاکنون هیچگونه استفاده از بیت المال و امکانات دولتی در زمینه تبلیغات کاندیداها مشاهده نشده است و بیشتر تخلفات با تذکرات شفاهی به روسای ستادها حل شده است.