وي در گفتگو با خبرنگارسياسي " مهر" ، با اشاره به اينكه ايران بايد در قالب آژانس بين المللي انرژي اتمي از حقوق خود دفاع كند گفت : مذاكرات ايران و اروپا در امور هسته اي نبايد با شكل گيري اولين بي اعتمادي قطع شود بلكه اين گفتگوها تازماني كه روزنه اي براي توافق وجود دارد بايد ادامه يابد .
وي افزود : آنچه در مذاكره ايران و اروپا دردرجه اول بايد مشخص شود ، شاخصه اعتماد و راه هاي بالابردن آن است .
نماينده مردم اسلام آباد غرب همچنين تاكيد كرد : ايران دراين مذاكرات بايد اين نكته را كه حق نداريم عليرغم شفافيت در عملكرد هسته اي و نظارت كامل آژانس ، آيندگان را از فن آوري چرخه سوخت هسته اي محروم كنيم بطور جدي مد نظر قرار گيرد .
وي با اشاره به اينكه هدف اصلي غرب از ادامه تعليق غني سازي اورانيوم و ساخت دستگاه هاي مرتبط با آن ، فرسوده ساختن توان علمي و تكنولوژيكي ايران در اين زمينه است بر نقش اروپا در به حاشيه راندن اهميت ان پي تي و آژانس بين المللي انرژي اتمي تاكيد كرد .
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با اشاره به اينكه ايران با پذيرش تعهدات بيشتر هر چند بصورت داوطلبانه از توان چانه زني خود در عرصه بين الملل مي كاهد و اصل حاكميت ملي خود را خدشه دار مي سازد گفت : ايران پيش از تصويب پروتكل در مجلس آن را اجرا كرد و اجازه بازرسي هاي سرزده را به آژانس داد ضمنا اظهار نامه 1000صفحه اي را در اقدامي بي سابقه به آژانس ارائه كرد كه نقطه اوج همكاري هاي ايران و آژانس بود وهمه اينها در حالي صورت گرفت كه هيچ نشاني از حسن نيت در آژانس و اروپا ديده نشد .
فلاحت پيشه با تاكيد بر اينكه در يكسال و نيم گذشته نتيجه خاصي از شيوه ديپلماسي هسته اي ايران حاصل نشد گفت : دولت براي ادامه اين شيوه بايد به مجلس توضيح بدهد .
وي با اشاره به انكه بعيد است در مذاكرات هسته اي ايران و اروپا ايران زير بار تعهدات تازه برود گفت : دولت ايران ديگر ظرفيتي براي دادن تعهدات داوطلبانه بيشتر ندارد.
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۸۳ - ۱۶:۳۴
عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس تاكيد كرد : با اجراي پيش از تصويب پروتكل الحاقي حقوق مجلس ناديده گرفته شد و اگر بنا باشد دولت بيش از اين تعهد بپذيرد مطمئنا ديگر توان توجيه و مشروعيت بخشيدن به آن را در برابر مجلس و ملت نخواهد داشت .