محمدحسن رستمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: این در حالیست که این استان با تنوع فرهنگی و قومی می تواند مهد نمایشی های آئینی و بومی باشد.
وی اظهار داشت: توجه نویسندگان و هنرمندان به این بخش کم بوده و سیاستگذاری های مناسب نیز در این حوزه وجود ندارد تا هنرمندان بیشتر به این مقوله بپردازند.
وی خاطرنشان کرد: کمبود متون نمایشی آئینی و محلی از جمله مشکلات است و هنرمندان و نویسندگان نیز به دلیل حمایت نشدن، اقبال چندانی از این حوزه ندارند.
به گفته رستمانی، برای توجه به بخش آئینی و محلی در هنرهای نمایشی باید از هنرمندان و نویسندگان حمایت شود و بودجه ای مناسب برای تدوین و نگارش متنهای نمایشی محلی تخصیص یابد.
مسئول انجمن هنرهای نمایشی گلستان بیان داشت: وقتی برای اجرای یک کار نمایشی در استان حداکثر پنج میلیون ریال تخصیص می یابد، هنرمند و نویسنده رغبتی برای نگارش متن محلی و یا اجرای اثر نمایشی ندارد.
وی یادآور شد: توسعه هنرهای نمایشی بومی و محلی که بیانگر داشته ها و غنای فرهنگی هر منطقه است، نیازمند برنامه ریزی و سیساستگذاری مناسب است و متولیان امر باید در این حوزه تدبیر اصولی به خرج دهند.
وی به برنامه های سال جاری در استان اشاره و اضافه کرد: تاکنون 9 اثر نمایشی در استان به روی صحنه رفت و 20 اثر نمایشی نیز در نوبت اکران قرار دارد که باید هزینه های اجرای آن تامین شود.