اردشیر روحی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: کاهش مصرف کود و سموم شیمیایی، افزایش تولید محصول برنج، استفاده دو منظوره از زمینهای شالیزاری و افزایش درآمد خانواده های روستایی از مزایای این طرح است.
وی همچنین استفاده اقتصادی، بهینه و دو منظوره از شالیزار، دسترسی بیشتر روستاییان به پروتئین سالم و مفید، ایجاد درآمد جانبی برای خانوارهای روستایی، ایجاد اشتغال در سطح روستاها به ویژه برای زنان روستایی، اقتصادی تر کردن هزینه برنجکار و بالا بردن توان اقتصادی روستاییان، کاهش آلودگی محیط زیست در اثر کاهش مصرف سموم و کودهای شیمیایی، مبارزه بیولوژیک با آفات و علفهای هرز مزرعه و ... از دیگر مزیتهای این طرح اعلام کرد.
روحی در ادامه به طرح کشت دوم برنج در سطح استان گیلان اشاره کرد و افزود: از شالیزارهای خالی در نیمی از سال باید استفاده بهینه صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: مزارع برنج گیلان در سال تنها یک نوبت کشت شده و نیمی از سال بدون استفاده می مانند و این طرح می تواند موضوع بلااستفاده ماندن شالیزارها را منتفی کند.
رئیس جهاد کشاورزی گیلان خاطرنشان کرد: در گیلان بیش از ۴۰۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی وجود دارد که ۲۳۸هزار هکتار آن به کشت برنج اختصاص می یابد.
وی عنوان کرد: با توجه به حاصلخیز بودن خاک استان، بهترین کار برای استفاده از زمینهایی که در نیمی از سال بدون استفاده رها میشوند، کشت دوم انواع محصولات کشاورزی است.
روحی یادآور شد: خارج شدن از کشاورزی تک محصولی، افزایش تولید و درآمد کشاورزان، ایجاد اشتغال و جلوگیری از مهاجرت روستاییان از برنامه های محوری وزارت جهاد کشاورزی برای توسعه و رونق کشاورزی است.