بوشهر - خبرگزاری مهر: معاون برنامه ریزی، اداری و مالی شهرداری بوشهر در خصوص برخی شایعات مطرح شده در خصوص 70 برابر شدن عوارض کسبه بوشهر گفت: این شایعه به هیچ عنوان صحت ندارد بلکه افزایش و کاهش عوارض بر اساس تعریف تعرفه های جدید است.

مهدی اعتمادی در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود: در گذشته میزان عوارض از 20 هزار تا 200 هزار ریال متغیر بوده که هم اکنون این میزان بین 200 هزار تا 700 هزار ریال تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه تغییر تعرفه عوارض کسب و پیشه موجب رضایتمندی بیشتر کسبه شهر بوشهر خواهد شد، اظهار داشت: تغییر تعرفه عوارض کسب و پیشه بر اساس پارامترهای محله ای، ناحیه ای و شهری تنظیم شده است.

معاون برنامه ریزی، اداری و مالی شهرداری بوشهر افزود: از این پس میزان عوارض کسب و پیشه بر اساس مساحت واحد تجاری، نوع شغل و محل مغازه محاسبه می شود.

اعتمادی خاطرنشان کرد: تاکنون این عوارض به طور ثابت و یکسان از کسبه شهرستان بوشهر اخذ می شد که با کارشناسی های انجام شده این عوارض از این پس به طور متغیر و با دقت نظر بیشتری اخذ خواهد شد.

وی روند جدید اخذ عوارض را گامی در جهت عدالت محوری عنوان کرد و گفت: این امر موجب می شود تا کسبه ای که در مرکز شهر فعالیت می کنند و از فروش بیشتری نیز برخوردار هستند نسبت به کسبه ای که در مناطق بهمنی یا تنگک مشغول به فعالیت هستند عوارض بیشتری بپردازند.

اعتمادی ادامه داد: به عنوان مثال سوپرمارکتی با 12 متر مربع در بهمنی باید نسبت به سوپرمارکتی با مساحت 20 متر مربع در خیابان امام(ره) عوارض کمتری پرداخت کند.

وی با اشاره به وجود برخی مشاغل مزاحم در شهر بوشهر اظهار داشت: اجرای قوانین جدید عوارض کسب و پیشه موجب می شود تا برخی مشاغل مزاحم از شهر بوشهر به اطراف و حاشیه شهر نقل مکان کنند.

اعتمادی تفاوت طبقات در مجتمعهای تجاری را در اخذ عوارض مؤثر دانست و افزود: بر اساس این طرح کسبه ای که در طبقات همکف مجتمع های تجاری مشغول به فعالیت هستند نسبت به کسانی که در طبقات زیرین یا اول این مجتمع ها فعالیت می کنند باید عوارض بیشتری بپردازند.