محسن ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این مدرسه با 10 کلاس و ظرفیت 200 دانش آموز پسر در رشته های ریاضی، تجربی و علوم انسانی هممانند مدارس عادی با رویکرد تربیتی و پرورشی در دو مقطع راهنمایی و دبیرستان راه اندازی می شود.
ابراهیمی بـا بیان اینکه نقشه راهبردی استعدادهای ناب در بخشهای نرم افزاری، سخت افزاری و ساختاری طراحی شده است، افزود: دروس این مدرسه پژوهش محور و یادگیری بر اساس تجربه و مشاهده عینی و عملیاتی است و دانش آموزان این مـدارس از طـریق استعدادیابی گزینش می شوند.
وی کـارگاه تحقیق، اجرای طرحهای علمی و زمانبدی هشت سـاعته تدریس را از ویژگی های این مدرسه برشمرد و گفت: این مدرسه زمینه را برای کسب رتبه های برتر کنکور و مدال های المپیادهای علمی در سالهای آینده فراهم می کند.
دبیر شورای راهبردی مرکز تربیت استعدادهای ناب صالحین کشور گفت: امضـای تفـاهمنامه وزارت آموزش و پرورش و حوزه علمیه قم بـرای راه اندازی مـدارس صالحین کشور را نقطه عطفی در تحول نظام آموزشی دانست و بـا بیان اینکه آبادان به عنوان طلایه دار و الگوی سایر شهرستان ها در این زمینه است، گفت: یکی از دلایل انتخاب این شهر، حمـاسه آفـرینی مردم آن در دوران جنگ تحمیلی است.
وی تصریح کرد: مدرسه نیمه دولتی صالحین زیرنظر آموزش و پرورش و به صاحب امتیازی حوزه علمیه اداره می شود.