ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد مازندران گفت: گردشگری استان باید به سمت گردشگری مذهبی سوق یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، محمد اسماعیل امامزاده در جلسه شورای اداری مازندران در استانداری افزود: هر توسعه ای باید سمت و سوی گردشگری مازندران به سمت گردشگری مذهبی رهنمون شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به یادمانهای بی شمار دینی در مازندران ضرورت تقویت گردشگری دینی و مذهبی در این استان احساس می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به اینکه نگاه مسئولان کشور به حوزه فرهنگ مازندران استانی است، بیان کرد: مسئولان استان باید توجه بیشتری به غایت ادبی و خلاقیتهای فرهنگی مازندران داشته و این استان را از مظلومیت فرهنگی نجات دهند.

امامزاده با بیان اینکه هم اکنون ادارات چالوس و رامسر به صورت استیجاری فعالیت می کنند از مسئولان استان خواست تا نسبت به رفع مسائل فرهنگی مازندران اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی با اشاره به وجود 41 کانون مسجد در آغاز فعالیت دولت نهم در استان خاطرنشان کرد: هم اکنون 183 کانون فرهنگی در مازندران فعال بوده و تعداد این اماکن فرهنگی هنری مساجد به 220 کانون افزایش خواهد یافت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تعداد کتابخانه های کانون مساجد استان را در سال 80 به میزان 40 کتابخانه و در سال جاری 140 کتابخانه اعلام کرد و گفت: هم اکنون 423 هزار نفر عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران هستند.

امامزاده با بیان اینکه 60 هزار قرآن در اجرای طرح تلاوت نور به مساجد مازندران اهداء شده است، اظهار داشت: هم اکنون طرح تفسیر قرآن در 344 مسجد مازندران اجرا می شود.

وی با اشاره به عضویت درآمدن 534 نویسنده و فعال رسانه در انجمن نویسندگان و پدیدآورندگان آثار هنری مازندران گفت: هم اکنون 311 نفر از افراد عضو شده بیمه بوده که 80 درصد هزینه بیمه آنان را دولت پرداخت می کند.

وی از اعطای مجوز تاسیس به 45 مرکز آموزش علمی کاربردی فرهنگ و هنر در مازندران طی چهار سال گذشته خبر داد و گفت: هفت هزار و 351 نفر از این مراکز فارغ التحصیل و 232 هزار فقره گواهینامه برای هنرجویان صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت سینما در مازندران با مشکل کمبود زمین مواجه هستیم، گفت: در صورت تامین زمین محدودیت اعتباری برای ساخت سینما در استان وجود ندارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران میزان فضاهای فرهنگی استان را 47 هزار متر مربع عنوان کرد و افزود: این میزان فضا تا پایان سال به 70 هزار متر مربع خواهد رسید.

زهرا شرف الدین، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز در سخنانی با تاکید بر دفاع از هویت فرهنگی و اجتماعی کشور و استان توسط متولیان فرهنگی، اختصاص مکان مناسب برای کانونهای فرهنگی اجتماعی بانوان، ایجاد پارک ویژه بانوان در همه شهرستانها، ایجاد بازارچه خوداشتغالی بانوان بد سرپرست، ایجاد مجتمعهای ساحلی توریستی بانوان و برگزاری کلاسهای آموزشی برای بانوان را از جمله برنامه ها، نیازها و انتظارات این اداره کل از مسئولان ارشد استان ذکر کرد.