مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن کریم با تأکید بر اینکه مراکز آموزش قرآنی مردمی می‌توانند به عنوان یک مجموعه مستقل براساس شرح وظایف خود عمل کنند، گفت: وجود مزایایی در طرحهای جامع سازمان دارالقرآن عاملی برای استفاده داوطلبانه این مراکز از منابع آموزشی سازمان دارالقرآن است.

حسین بهبودی مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مراکز به عنوان مجموعه مستقل و شخصیت حقوقی مستقل مجاز هستند در حوزه فعالیتهای مندرج در اساسنامه خود هرگونه فعالیتی را انجام دهند اما در حوزه فعالیتهای آموزشی و حتی تبلیغی – ترویجی ما فعالیتهای آموزشی و دستورالعملهای خود را به سطح جامعه ارائه می دهیم.

وی افزود: از آنجا که این مراکز تحت پوشش سازمان تبلیغات اسلامی هستند و ارتباط بین آنها برخوردار است از سهل الوصول ترین مجموعه های در دسترس ما هستند و شاید این دستورالعملها را بسیار زود هنگام دریافت کنند.

بهبودی گفت: سازمان دارالقرآن خود را ملزم می داند تمام طرحهای تفصیلی و دستورالعملهای آموزشی و تبلیغی ترویجی را برای این مراکز ارسال کند که ارسال این منابع برای سازمان در اولویت هستند، اما آنها مجاز هستند در چارچوب شرح وظایف خود عمل کنند این درحالی است این مراکز که از جامعیت لازم برخوردارند و ترجیح می دهند در عرصه های آموزشی از منابع ما استفاده کنند .

مدیرکل آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم یادآور شد : منابعی که سازمان دارالقرآن به عنوان منابع آموزشی منتشر می کند با نازلترین قیمت در جامعه ارائه می شود تا این مراکز بتوانند به سادگی از آن استفاده کنند و در جایی که ابهام داشته باشند می توانند از اساتید سازمان دارالقرآن مشاوره بگیرند .

وی با اشاره به اینکه مراکز آموزش قرآن مردمی می توانند از گواهینامه متمرکز سازمان برخوردار شوند گفت: به علت وجود چنین مزایایی مراکز از طرحهای ارائه شده سازمان دارالقرآن بهره مند می شوند.