به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر خرمشاد یکشنبه در پژوهشکده فرهنگ و مطالعات اجتماعی گفت: با توجه به اینکه این روزها بحث تحول در علوم انسانی مطرح شده است برگزاری سومین دوره جشنواره فارابی می تواند از اهمیت مضاعفی برخوردار باشد.
وی با بیان اینکه این جشنواره در 11 گروه آثار ارسال شده در رشته های علوم انسانی را مورد ارزیابی قرار می دهد، گفت: یک هزار و 576 اثر به دبیرخانه جشنواره ارائه شده که بیشترین اثر به گروه اخلاق، ادیان و عرفان مربوط می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: بیشترین آثار رسیده به این جشنواره پس از گروه اخلاق به گروههای فقه، علوم اسلامی و حدیث و تاریخ، جغرافیا و باستان شناسی تعلق دارد.
وی افزود: بیشترین آثار ارسالی به جشنواره در قالب کتاب بوده به جز این 317 اثر در قالب طرح پژوهشی و 254 اثر در قالب پایان نامه به جشنواره ارسال شده است.
خرمشاد گفت: جشنواره در بخشهای اصلی و فرعی برگزار می شود که در بخش اصلی برگزیدگان بزرگسال و جوان معرفی می شوند. در بخش فرعی نیز از پیشکسوتان علوم انسانی به پاس مجموعه آثار و خدمات، مفاخر پژوه برتر، مترجم برجسته، مصحح برجسته، شخصیتهای پیشرو در علوم انسانی و منتخب هیئت کرسیهای نظریه پردازی تقدیر می شوند.
وی اظهار داشت: بیشترین آثاری که توسط زنان به جشنواره ارائه شده به گروه مطالعات هنر و زیبایی شناسی، فناوری اطلاعات اطلاع رسانی و کتابداری و زبان و ادبیات مربوط می شود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: بیشترین آثار ارسالی از سوی مردان به ترتیب به گروههای فلسفه، کلام، اخلاق، ادیان و عرفان، علوم سیاسی روابط بین الملل و حقوق اختصاص دارد.
وی گفت: در بخش جوانان آثار رسیده بیشتر به گروه فناوری اطلاعات، اطلاع رسانی و کتابداری، مطالعات هنر و زیبایی شناسی و حقوق مربوط می شود.