استاد امیرخانی در حاشیه برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی در یزد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: رسم الخط در کتابهای ابتدایی باید به سمت خط نرم و شیرین برود و از حالت فعلی خارج شود.
این استاد بنام خوشنویسی کشور ادامه داد: در حال حاضر استدلال مسئولان آموزش و پرورش برای یاد دهی خط نستعلیق و جایگزینی آن به جای هندسه خطوط مورد آموزش فعلی این است که آموزش نستعلیق دو برابر آموزش رسم الخط فعلی زمان می برد ضمن اینکه معلمان نیز باید در این زمینه آموزش دیده باشند.
وی افزود: به نظر من آشنایی کودکان از همان ابتدای تحصیل با خط نرم نستعلیق ارزشمند است زیرا این یادگیری باعث می شود تا آنها سالها خوش بنویسد بنابراین نتیجه کار نسبت به زمانی که صرف آموزش این خط می شود، ارزشمند است.
استاد امیرخانی در مورد کسب معنویات در هنر خوشنویسی نیز عنوان کرد: اندامی که خدا به ما داده برای کار در طبیعت تناسب دارد، خوشنویسی نیز هنری است که انسان در آن بر ضد طبیعت ابتدایی خود عمل میکند و خود را متمرکز و محدود در ساعت می کند.
وی ادامه داد: خوشنویس امکانات طبیعی حرکتی خود را در جای کوچکی خلاصه کرده و تمام افکار و اندامش را متمرکز می کند تا قطعه شعری را بنویسد و حرکت او تنها به سمت خیر و خدمت خواهد بود و ذات و ذهن او به دنبال معنای آسمانی شدن، خواهد رفت.
امیرخانی تاکید کرد: خط و خوشنویسی بهترین سلوک برای گرفتن اختیار نفس در کف درایت است.
وی همچنین با اشاره به استقبال مردم به ویژه خانمها طی دو دهه اخیر از هنر خوشنویسی عنوان کرد: این استقبال نشان دهنده ظرفیت های موجود این هنر در میان جوانان و نوجوانان استان یزد به ویژه بانوان است.
نمایشگاه خوشنویسی رضوی از 24 مهرماه جاری در استان یزد دایر شده است.
در حاشیه برگزاری جشنواره ملی خوشنویسی رضوی یزد، همایش کارکرد هنر خوشنویسی با حضور استاد امیرخانی، استاد بنام خوشنویسی کشور، داوران این جشنواره و 220 خوشنویس استان یزد نیز برگزار شد.