حبیب الله پایکاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: بسیاری تصور می کنند دید آزمایشگاهی و فعالیت آزمایشگاهی به خودی خود می تواند بسیاری از نیازهای علمی را تامین کند درحالیکه این امر واقعیت ندارد و باید در در کنار این فعالیتها به سایر اقدامات نیز توجه ویژه ای داشته باشیم.
وی ادامه داد: البته این سخن به معنای رد اهمیت آزمایشگاهها و فعالیتهای صورت گرفته در آنها نیست بلکه منظور آن است که این فعالیتها تنها بخشی از نیازهای تحقیقاتی را تامین می کنند و از تامین همه آنها عاجزند.
این مسئول اظهار داشت: عملی کردن نتایج آزمایشها و تحقیقات می تواند ما را رسیدن به اقدامات فراآزمایشگاهی یاری کند و باید به این امر توجه ویژه ای داشته باشیم.
عملی کردن نتایج آزمایشها کمک می کند دیدی فراآزمایشگاهی پیدا کنیم
پایکاری در بخش دیگری از سخنان خود نیز عنوان کرد: عملی کردن نتایج آزمایشها کمک می کند دیدی فراآزمایشگاهی پیدا کنیم و اشراف بیشتری نسبت به موضوعات عملی داشته باشیم.
یادآور شد: وظیفه موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی در این زمینه بسیار حساس است و باید همه تلاش خود را به کار گیریم تا به فعالیتهای آزمایشگاهی اکتفا نکنیم و نتایج پژوهشها را در زمینه های مختلف عملی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: تعامل با دیگر موسسات و مراکز علمی از دیگر راهکارهای فعالیت فراآزمایشگاهی است و کمک می کند که نتایج تحقیقات را با هم مبادله و از تجربیات همه بهره مند شویم.
پایکاری اضافه کرد: هر آزمایشگاهی توانمندی و ظرفیتهای خود را دارد و تعامل آزمایشگاهها با هم، محققان فعال در آنها را یاری می کند تا از توانمندیهای آزمایشگاههای دیگر بهره مند شوند و کمبودهای خود را تا حد زیادی جبران کنند.