به گزارش خبرنگار مهر در یزد، کلاوس کیمیش پیش از ظهر یکشنبه در نشستی خبری در پایان دوره سه روزه آموزش اسب و سوارکار استقامت در یزد اظهار داشت: همه اسب هایی که در دوره سه روزه آموزشی دیدم از ساختار بدنی مناسب، پایه خوب، بدن عالی، سم ها و پاهای محکم و قدرت بدنی بالایی برخوردار بودند.
وی افزود: این اسب ها بیشتر اسب های قدرتی هستند و می توانند در رقابت های 160 کیلومتر دنیا شرکت کنند.
کیمیش تاکید کرد: اسب های ایران برای مسابقات استقامت کم نظیر هستند و استعداد و توانایی آنها بسیار عالی است.
وی همچنین عنوان کرد: اگر امکان ورود اسب های ایرانی به آلمان فراهم شود، به دنیا نشان خواهم داد که اسب های ایرانی چقدر خوب هستند.
اسبهای ایرانی قابلیت صدور به جهان را دارند
وی بیان داشت: اسب های ایرانی قابلیت صادر شدن را دارند و برای مسابقات استقامت کم نظیر هستند.
کیمیش اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک شاهد حضور سوارکاران ایرانی و تیم ملی ایران در رقابت های بین المللی باشد و با صراحت اعلام کرد: من خوشحال می شوم که دامپزشک تیم ملی ایران باشم.
وی همچنین اظهار داشت: امکان ورود سوارکاران ایرانی به آموزش اصول عملی و علمی و حضور در رقابت های بین المللی آلمان وجود دارد به علاوه اینکه می توانم با چند سوارکار آلمانی در ایران حاضر شوم تا تجربیات آنها را به سوارکاران ایرانی منتقل کنم اما اگر امکان ورود اسب های ایرانی به آلمان فراهم می شد، به همه ثابت می کردم که اسب های ایرانی بی نظیر هستند.
وی در خصوص کلاسهای برگزار شده اسب و سوارکار استقامت افزود: مطالب ارائه شده در این دوره بسیار جامع و فشرده بود و انتظار عملی شدن همه آنها در کوتاه مدت نیست اما بی شک با ممارست سوارکاران و تداوم آموزش علمی، دستیابی به این موضوع دور از ذهن نیست.
آموزش در رقابتهای سوارکاری برای دامپزشکان مسابقات نیز باید در نظر گرفته شود
کیمیش یادآور شد: آموزش باید برای تمام افراد دخیل در برگزاری یک رقابت سوارکاری استقامت به ویژه دامپزشکان حاضر در رقابتها مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین تاکید کرد: آموزش با هدف تغییر وضعیت موجود انجام میشود و این تغییر مگر با تکرار و یادآوری دائمی آموزش ها میسر نخواهد بود.
وی که مالک و مدیر یک بیمارستان اسب در آلمان است، آمادگی خود را برای کمک به برگزاری مسابقات در سطح فدراسیون جهانی سوارکاری در ایران اعلام کرد و بیان داشت: می توانم زمینه آموزش تعدادی از سوارکاران ایرانی را در آلمان و زمینه شرکت برخی سوارکاران را در مسابقات اروپا فراهم کنم.
این مربی آلمانی همچنین از آمادگی خود برای اعزام داور بینالمللی، دامپزشک متخصص، سوارکار و مربی استقامت از کشورش به ایران خبر داد.
بهره مندی از مربیان باتجربه جایگاه ایران در سوارکاری استقامت دنیا را افزایش می دهد
رئیس هیئت سوارکاری استان یزد نیز در این نشست خبری بهره مندی از مربیان باتجربه دنیا را از نیازهای اساسی توسعه سوارکاری قهرمانی برشمرد و افزود: در صورت حمایت بیش از پیش فدراسیون سوارکاری و دست اندرکاران ورزش کشور، تداوم اینگونه کلاس ها با برنامه های آموزشی مدون می تواند به سرعت جایگاه ایران را در سوارکاری استقامت جهان ارتقا دهد.
سومین دوره آموزش اسب و سوارکار رشته استقامت در یزد برگزار شد و در پایان این دوره سه روزه به شرکتکنندگان گواهی پایان دوره اعطا شد.
در این کلاسهای فشرده، سوارکاران و دامپزشکان با نحوه برگزاری رقابت های بینالمللی سوارکاری، انتخاب و تربیت اسب استقامت، استفاده از فناوری GPS و سنجش پاراترهای حیاتی در تربیت اسب و مدیریت مسابقات استقامت، تغذیه اسب استقامت و نقش کار گروهی در کسب پیروزی در مسابقات آشنا شدند.