به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام دکتر سیدمحمد حسینی آمده است: هنر اسلامی در ذات خود واجد این ویژگی بینظیر است که تجلی جوهره و روح اسلام و حامل پیام معنویت، اخلاق گرایی، صلح و دوستی به عنوان مهمترین پیام این دین مبین است. هنر اسلامی به خصوص آن گاه که در ایران زمین و به دست ایرانیان هنرمند رنگ ایرانی به خود پذیرفت، این ظرفیت را یافت که نقش موثری را در ایجاد ارتباط، تفاهم و تعامل سازنده با ملیتهای دیگر ایفا نماید. تنها جلوههای بیرونی این هنر چنین جذاب و زیبا نیست، بلکه سرشت و فطرت درونی آن نیز از این جمال و جلال در حد کمال برخوردار است.
وی در ادامه این یادداشت یادآور میشود: هنر اسلامی همواره زبان مشترک مسلمانان بوده است. هم از این روست که هنرمندان مسلمان برای ایجاد جهانی آکنده از عدالت و آزادی باید با هنر متعهد و اثرگذار خویش، نقش هشیارگر برعهده بگیرند. آنان باید ملتها را نسبت به نتیجه اختلاف افکنی ابرقدرتها آگاه سازند. قدرتهایی که تمایل به غارت منابع کشورها دارند تا بدین نحو بتوانند برآنها حاکم شوند. مواجهه با تهاجم فراگیر دشمن تدوین راهبردهایی کارآمد را برای آگاهی بخشی به ملت ها ضروری میسازد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درادامه این پیام تاکید میکند: راهبردی که بیش از هر چیز باید مبتنی بر وجوهی فکری و فرهنگی باشد و به شیوهای هوشمندانه منجر به برنامهریزی برای استفاده بهینه از امکانات و تواناییها گردد تا همسونگری، همبستگی و یکپارچگی در افکار و مواضع را در پی داشته باشد.
وی می افزاید: سینما به عنوان هنر و رسانهای عمومی و مردمی که مورد توجه همگان به خصوص طیف وسیعی از جوانان است، از اهمیت ویژه ای برخوردار است خصوصا آن که با توجه به اهداف فرهنگی انقلاب اسلامی، میتواند در ارتقای فکری و فرهنگی اقشار گوناگون با بیانی اثر گذار و هنرمندانه کارساز افتد و نسلهای مختلف را به ریشههای عمیق هویت خویش پیوند بزند.
دکتر حسینی در ادامه این یادداشت با اشاره به جایگاه فیلم کوتاه خاطر نشان میکند: سینمای کوتاه ایران به پشتوانه حضور خیل کثیری از جوانان متعهد و هنرمند، دارای ظرفیتهای فراوانی است. جوانانی از گوشه و کنار میهن اسلامی که هر یک با رشد و نمو در فرهنگی متفاوت و در اقلیمی خاص، کوله باری از داشتهها را بر دوش دارند تا در عین بهرهمندی از غنای فکری و فرهنگی، جلوهای از یکرنگی و وحدت را در لحظه لحظه آثارشان به نمایش بگذارند.
در پایان این پیام آمده: برگزاری جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران گام موثری است که میتواند به یاری بیان موجز و اثرگذار فیلم کوتاه، چشماندازهای نوینی را در حیطه مضامین ارزشمند، فراروی مخاطبینی از اقصی نقاط جهان به تصویر بکشاند. امید آن که با عنایت پروردگار متعال کوشش همه فعالان این عرصه به بار بنشیند و توجه خاصش برکات آن را بر دامن جامعه بنشاند و خط اجری بر صحیفه عمل متولیان این مهم هم بکشاند.