به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمد کاظم دبیری صبح جمعه در جمع خبرنگاران افزود: استفاده از کتابخانه های شبانه روزی به منظور مطالعه کتاب های درسی و دانشجویی است.
وی این نوع کتابخانه ها را به قرائت خانه تشبیه کرد و گفت: اهل مطالعه در شب ها، به ویژه شب های امتحان برای مطالعه کتاب های خود از آن استفاده می کنند.
دبیری، مسائل اجتماعی جامعه را از عمده ترین علل جلوگیری از حضور بانوان در این گونه کتابخانه ها عنوان کرد و افزود: دختران و زنان در شهر مذهبی مشهد کمتر اجازه حضور در بیرون از خانه تا پاسی از شب را دارند.
این مسئول به ایجاد امنیت اجتماعی برای زنان در جامعه اشاره کرد و گفت: در حال حاضر هنجارهای موجود در شهر مشهد به گونه ایست که بانوان را از حضور در این مکان باز می دارد این در حالی است که حتی بانوان دانشجوی مقطع بالای تحصیلی نمی توانند از این سالن مطالعه استفاده کنند .
وی در ادامه از فعالیت 350 کتابخانه مساجد در سطح استان خراسان رضوی خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد 80 کتابخانه در کلانشهر مشهد قرار دارد.
دبیری با بیان اینکه از ابتدای سال 30 کتابخانه در مساجد استان راه اندازی شده است، گفت: تا پایان سال، 80 کتابخانه دیگر به این تعداد اضافه خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد کتابخانه های مساجد در شهرستان نیشابور قرار دارد.
تنها کتابخانه شبانه روزی استان خراسان رضوی کتابخانه ای از مجموعه کتابخانه های مساجد استان است که به کانون سید حسن نصرالله ملقب است.