خبرگزاری مهر - گروه دین و اندیشه: درحالی که آنفلوآنزای نوع A در سراسر جهان شیوع یافته است، حدود سه میلیون مسلمان وارد شهر مقدس مکه شده‌اند تا بدون وحشت از این ویروس به انجام حج به عنوان یکی از ارکان اسلام بپردازند.

حدود 3 میلیون زائر از 160 کشور جهان مراسم حج امسال را به عنوان یکی از ارکان پنج‌گانه اسلامی انجام می دهند.

مقامات سعودی که برای بزرگترین گردهمایی مسلمانان آماده می شوند، به منظور ممانعت از شیوع این ویروس در طول مراسم حج در حالت آماده باش به سر می برند.

در میان این اقدامات می توان به دوربینهای تشخیص حرارت اشاره کرد که در فرودگاه ها و تمام پایانه ها نسبت شده است تا زائرانی که دمای بدن آنها در نتیجه ابتلا به بیماری آنفلوآنزای خوکی افزایش یافته شناسایی شوند.

تصویری از دوربینهای تشخیص حرارت بدن در فرودگاه‌ جده

هزاران نفر از فعالان عرصه بهداشت و درمان در این روزها در شرایط آماده باش بوده و بیمارستانها صدها تخت اضافی برای موارد اضطراری فراهم کرده اند.

در شهرهای مکه، مدینه و جده پوسترهای بزرگی در خیابانها و سردر هتلها نسبت شده و به زائران در رابطه با این ویروس هشدار داده اند.

تا کنون به رغم این که چند نفر از زائران به این بیماری مبتلا شده اند، هیچ گزارشی از مرگ و میر ارائه نشده است.

آنفلوآنزای نوع A ترکیبی از ویروس آنفلوآنزای انسانی و مرغی است که برای نخستین بار در ماه آوریل در مکزیک مشاهده شده است، این ویروس تا کنون جان 6750 هزار نفر را در 191 کشور جهان گرفته است.

زائران حج امسال، بدون توجه به وحشتهای جهانی از شیوع این ویوس وقت خود را به دعا و نیایش اختصاص می دهند.

اشرف ابو نمیر مسلمان 26 ساله الجزایری از فرانسه گفت: مردم به این پوسترها توجه چندانی نمی کنند، خود من شخصاً نگران نیستم چرا که پیش از ترک کشورم واکسن آنفلوآنزای نوع A را تزریق کرده ام.

یکی از زائران موریتانیایی تبار نیز اظهار داشت که نسبت به این موضوع نگرانی ندارد، زائران از خود مراقبت می کنند و ما نیازی به این همه تجهیزات نداریم. وقتی بیش از یک میلیون نفر در یک زمان واحد در قلب مسجد الحرام در مکه دعا می کنند نشانه ای از این بیماری وجود ندارد.