به گزارش خبرگزاری مهر، سیاره های جدید با ابعادی 3.5 تا 24.9 برابر سیاره زمین در مدار این ستاره در حرکت بوده و منظومه خورشیدی کوچکی را به وجود آورده اند. اخترشناسان امیدوارند این یافته بتواند در کشف جهانهایی کوچکتر از جهان یافته شده که احتمال وجود حیات نیز در آن وجود دارد کمک کند. تیم بین المللی کاشف این منظومه سیاره چهارمی که بر مدار ستاره شبه خورشیدی 23 لیبری در فاصله 84 سال نوری در حرکت است را نیز کشف کرده است.
ستاره 61 ویرجینیز در صورت فلکی Virgo قرار داشته و امکان مشاهده آن از هر دو نیم کره زمین وجود دارد، جرم این ستاره 0.96 برابر جرم خورشید بوده و تنها تفاوت آن با خورشید سطح پایین تر نور آن است.
سیاره های عضو خانواده این ستاره توسط اخترشناسان انگلیسی، استرالیایی و آمریکایی و با کمک گرفتن از تلسکوپ Anglo- Australian در نیو ساوث ولز و تلسکوپ Keck در هاوایی شناسایی شده اند. این سیاره ها به واسطه تاثیر نیروی کشش سیاره ها بر روی نور ستاره مادر که در شناسایی یک سیاره روشی متداول به شمار می رود، شناسایی شدند.
سیاره چهارمی سیاره ای در ابعاد سیاره مشتری است که در مدار ستاره 23 لیبرای در صورت فلکی لیبرا در حرکت است. در سال 2006 سیاره ای دیگری در مدار این سیاره کشف شده بود. حرکت کامل به دور این ستاره برای سیاره اش در حدود 14 سال زمینی زمان خواهد برد در حالی که سیاره مشتری طی 12 سال می تواند خورشید را دور بزند.
بر اساس گزارش تلگراف، اخترشناسان معتقدند منظومه ای خورشیدی دوردست نسبت به منظومه خورشیدی ما بسیار متفاوت به نظر می رسند زیرا یا سیاره ها بسیار کوچک هستند و یا مدار حرکتی آنها کاملا بیضوی است، در مقابل این سیاره جدید از مداری بزرگ و تقریبا گرد برخوردار است و برای اولین بار دانشمندان موفق به مشاهده منظومه ای شده اند که شباهت زیادی به منظومه خورشیدی ما دارند.