به گزارش خبرنگار سياسي مهر علي يونسي در ادامه گفتگو با خبرنگاران افزود: وزارت اطلاعات بر شعار تبديل مخالف به منتقد نظام تلاش كرده است تا جريان هاي داخلي به خارج ميل پيدا نكنند.
وي خاطرنشان كرد: وزارت اطلاعات گرايش جريان خودي به غيرخودي را خطرناك دانسته و از آن جلوگيري مي كند و در تبديل جريان هاي ضد انقلاب به جريان هاي بي خطر موفقيت هايي نيز داشته است. كما اينكه امروز برخي از عناصر منافقين را بر ضد منافقين به كار گرفته ايم.
يونسي مبارزه با شرارت ها در استان هاي شرقي و انهدام ده ها باند شرور را از جمله اقدامات وزارت اطلاعات دانست و اظهار داشت: وزارت اطلاعات در مبارزه با اشرار توانسته 11 تن مواد مخدر به دست آورد. چندين باند بزرگ اشرار و قاچاقچيان در كرج، كرمان، تهران را از بين برده است كه برخي از اين اقدامات با جعل سند در پوشش رسمي انجام مي شد.
وزير اطلاعات تاكيد كرد: ده ها جاسوس را شناسايي و دستگير كرده ايم و آنها را عليه آن سرويس هاي ويژه بكار گرفته ايم. ضمن اينكه معاونت ضد جاسوسي وزارت اطلاعات با ابزار پيشرفته و با حساسيت در همه جا حضور دارد.
وي خاطرنشان كرد: وزارت اطلاعات با فعاليت هاي خود توانسته از صدها مورد ترور پيشگيري كرده و صدها نفر را نيز از دست گروگان گيران نجات دهد اما در اين زمينه ها به دليل مسايل امنيتي تبليغي صورت نگرفته است.
يونسي گفت: ما در فرماندهان گروه هاي تروريستي و در ديگر رده هاي آنان نيروهاي نفوذي داريم و همه خبرها را دريافت مي كنيم.
وزير اطلاعات اظهار داشت: سياست وزارت اطلاعات از چند سال پيش ايجاد و تقويت حس همبستگي و وحدت ملي و ايجاد تعادل سياسي در جامعه بوده است. وزارت اطلاعات خود را از گرايش هاي سياسي منزه كرده و نشان داده است كه ارگاني ملي است و اخلاقي و حرفه اي عمل مي كند.
وي با تاكيد بر اينكه امروز مردم وزارت اطلاعات را تشكيلاتي ملي و مستقل مي دانند، تصريح كرد: ورود گرايش هاي سياسي به وزارت اطلاعات را خطرناك مي دانيم، مصالح ملي بايد براي ما در اولويت باشد و امروز وزارت اطلاعات به اين جايگاه رسيده است. ما بر معيارهاي اخلاقي و قانوني تاكيد داريم.
يونسي اضافه كرد: مردم نبايد كوچك ترين احساس خطر و نگراني از وزارت اطلاعات داشته باشند و اين معيارها امروز در اين وزارتخانه نهادينه شده است كه اين موفقيت از سوي مسئولان نظام از جمله مقام معظم رهبري و رييس جمهوري مورد تقدير قرار گرفته است.
وي ادامه داد: ما از جايگاه خود براي ثبات سياسي و اعتدال بهترين بهره را برده ايم و با منزوي كردن عناصر تندرو در هر طيف و گروهي و تشويق عناصر سياسي براي تعادل به گونه اي شده كه احزاب سياسي بر نقش وزارت اطلاعات در اين خصوص تاكيد دارند.
يونسي رقابت سياسي را به نفع كشور دانست و خاطرنشان كرد: حذف جريان هاي سياسي نه ممكن بوده و نه به مصلحت كشور است و تنها راه حل همكاري و تعامل سياسي است.
وزير اطلاعات تاكيد كرد: ناكامي هاي وزارت اطلاعات را بيان خواهيم كرد گر چه برخي از آنها امنيتي است و قابل مطرح شدن نيست اما آنهايي را كه بتوانيم مطرح مي كنيم و طبيعي است كه ناكامي هايي داشته باشيم.
وي تاكيد كرد: بر اساس نظرسنجي انجام شده بيش از 45 درصد از مردم تهران براي شركت در انتخابات رياست جمهوري اعلام آمادگي كرده اند و اين در حالي است كه هنوز شور انتخاباتي برپا نشده است.
يونسي با تاكيد بر اينكه انتخاباتي پرشور و صندوق هاي پر از راي امنيت ملي را تضمين مي كند، گفت: سياست جمهوري اسلامي برگزاري انتخابات با حضور مشاركت حداكثر مردم است و بايد با جلب حداكثر مشاركت مردم امنيت ملي را تضمين كنيم.
وزير اطلاعات گفت: هيچ گروه سياسي در كشور از شركت نكردن در انتخابات سخني نمي گويد و همه احزابي كه مجوز از وزارت كشور دريافت كرده اند قانوني بوده و حق مشاركت در انتخابات را دارند.
وي با تاكيد بر اينكه سندي براي ارتباط برخي احزاب با دشمنان وجود ندارد، گفت: اگر چنين چيزي باشد به سرعت با آن برخورد خواهد شد و وزارت اطلاعات بر همه احزاب اشراف و نظارت كامل دارد.
يونسي در خصوص فعاليت هاي فرهنگي شركت هاي نفتي خارجي در كشور گفت: در حال بررسي اين فعاليت هاهستيم و نتيجه آن را بعدا اعلام خواهيم كرد.
وي در خصوص حضور نيروهاي اطلاعاتي رژيم اشغالگر قدس در شمال عراق گفت: ما حق خودمان مي دانيم كه به حضور اسرائيل در عراق حساس باشيم و با كمك عراقي ها از حضور سرويس هاي اطلاعاتي اسرائيل در شمال عراق جلوگيري خواهيم كرد و مردم عراق نيز نسبت به حضور اسرائيل در كشورشان حساسيت دارند.
وزير اطلاعات با انتقاد از موازي كاري ارگان هاي اطلاعاتي، گفت: وزارت اطلاعات مخالف موازي كاري است و آن را به زيان امنيت ملي مي داند، البته از سوي ديگر تقسيم كار را مي پذيريم. موازي كاران به اين نتيجه رسيده اند كه اشتباه كرده اند و مسئولان نيز با موازي كاري مخالف هستند زيرا موازي كاري اطلاعاتي غيرقانوني و مخالف منافع ملي است.
وي با دعوت از آن عده اي از گروهك منافقين كه از عملكرد خود پشيمان هستند، گفت: از كساني كه صداي ما به آنها مي رسد دعوت مي كنيم خود را از شر منافقين خلاص كنند، اين گروهك در انفعال تشكيلاتي و بحران هويت بسر مي برد اما هنوز موفق نشده ايم پيام خود را به آنها برسانيم.
يونسي گفت: با همكاري صليب سرخ و دولت عراق اكثريت منافقين را كه به دنبال راه فرار هستند كمك مي كنيم تا به زندگي سالم شخصي خود ادامه دهند.
ادامه دارد....
همزمان با هفته دولت و در جمع خبرنگاران(3)
يونسي: در تمام سازمان هاي برانداز نظام نفوذ اطلاعاتي داريم / صدها طرح ترور كشف و خنثي شده است / تلاش مي كنيم اعضاي فراري از گروهك منافقين به زندگي سالم و عادي خود برگردند
وزير اطلاعات گفت: وزارت اطلاعات با نفوذ در سازمان هاي برانداز مانع از وحدت و تصميمات خطرناك آنها عليه نظام مي شود.
کد خبر 108251
نظر شما