داریوش قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: دولت نهم دو بار به استان ایلام سفر کرد و در این دو سفر بالغ بر 260 مصوبه برای استان به تصویب رساند.
وی بیان داشت: عمده ترین مصوبات هیئت دولت در استان ایلام دربرگیری چندانی نداشته مانند تعمیر سرویس دانشگاه ایلام و پاره ای دیگر از مصوبات هیئت دولت که جنبه توافق بین دستگاه های اداری استان دارند مانند واگذاری ساختمانی از اداره ای به اداره دیگر که تاثیری در سرنوشت مردم ندارند و بیشتر برای حل مشکلات ادارات استان بوده است.
این مسئول با اشاره به اینکه برخی از مصوبات هیئت دولت در استان ایلام مانند احداث نیروگاه برق، پتروشیمی، احداث هشت کارخانه بزرگ صنعتی در استان، اختصاص 150 میلیارد تومان برای توسعه راههای استان قابل توجه هستند، خاطرنشان کرد: این مصوبات مهم که تاثیر فراوانی در سرنوشت مردم استان ایلام دارد، اغلب در حد کلنگ زنی و حرف مانده اند و برخی نیز که شروع شده اند بدون پیشرفت و بلاتکلیف مانده اند.
قنبری عنوان کرد: همچنین 150 میلیارد تومان بودجه اختصاص داده شده به توسعه راههای استان ایلام که ارزش بالایی برای استان دارد، محقق نشده است.
نماینده مردم شهرستانهای شمالی استان ایلام در مجلس با بیان اینکه در مورد احداث هشت کارخانه بزرگ صنعتی در استان ایلام، وزیر صنایع این مصوبه را خلاف اصل 44 دانسته است، بیان داشت: طرحهای آمایش صنعتی در گذشته در استان وجود داشته و دولت در این زمینه فقط نقش حمایت کننده دارد.
وی ادامه داد: طرحهای آمایش صنعتی کشور جایگزین طرحهای اقتصادی بنگاه های زودبازده شده است زیرا طرحهای اقتصادی زودبازده با شکست مواجه شدند و و دیگر بانکها تسهیلات به این نوع بنگاه ها پرداخت نمی کنند.
وی بیان داشت: در بیش از 90 درصد اجرای مصوبات هیئت دولت در استان ایلام، چنین چیزی وجود ندارد و ارزش تحقق 150 میلیارد تومان توسعه راههای استان ایلام به اندازه ارزش تمامی مصوبات دیگر است که البته هنوز اجرایی نشده است.
سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس با اشاره به اینکه مردم استان ایلام دیگر از محرومیت خسته شده اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر مسئله خودسوزی و خودکشی در استان ایلام ریشه در فقر و بیکاری دارد.
وی ادامه داد: مسئولان اجرایی کشور نسبت به مسئله خودسوزی و خودکشی در استان ایلام توجه کافی ندارند و آن را مسئله ای اجتماعی می دانند در حالیکه این مسئله متاثر از دهها مسئله دیگر است.
این مسئول یادآور شد: در حال حاضر بزرگترین مشکل استان ایلام بیکاری و عدم سرمایه گذاری و نبودن راههای کافی دسترسی به استان است.
نظر شما