۱۲ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۳۳

در دیدار هیئت ایرانی مطرح شد:

کامبوج خواستار بهره‌گیری از قابلیتهای فناوری ایران در نفت و گاز است

کامبوج خواستار بهره‌گیری از قابلیتهای فناوری ایران در نفت و گاز است

مقام پارلمانی کامبوج در دیدار با هیئت پارلمانی ایران خواستار بهره گیری کشورش از قابلیت های فن آوری و تجهیزاتی و مدیریتی بالای ایران در صنعت نفت و گاز و استخراج مواد کانی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کوهکن رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و کامبوج که به همراه جمعی از اعضای این گروه در پنوم پن به سر می برد سه شنبه در محل مجلس نمایندگان این کشور با چیام بیپ رئیس کمیسیون اقتصاد، دارایی و بانکداری دیدار و گفتگو کرد.

محسن کوهکن در این دیدار با اشاره به توانمندی های بالقوه دو کشور در زمینه های اقتصادی، بازرگانی و معدنی گفت: جمهوری اسلامی ایران از هیچ تلاشی برای کامبوج به منظور دست یافتن به راه رشد پایدار دریغ نخواهد کرد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه با خاطر نشان ساختن توانمندی شرکت ها و موسسات ایرانی در زمینه های علمی، صنعتی و تکنولوژیکی در بهنیه کردن سرمایه های ملی گفت: تشکیل کمیسیون مشترک اقتصادی و همچنین اتاق مشترک بازرگانی دوکشور ایران و کامبوج از راهکارهای تسریع در انتقال تجربیات است.

وی با یادآوری توان جمهوری اسلامی ایران در استحصال مواد کانی، معدنی به ویژه استخراج نفت و گاز گفت: جمهوری اسلامی ایران با داشتن تجربه یکصد ساله در زمینه استخراج نفت و دانش بومی در زمینه جلوگیری از تخریب محیط زیست توسط این ماده حیاتی صنعتی، اقتصادی آمادگی دارد تا در حوزه های نفتی کامبوج نقش کلیدی ایفا نماید.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه این دیدار با اشاره به قانون نحوه سرمایه  گذاری خارجی و قانون تاسیس بانک های مشترک با طرف های خارجی مصوب مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامات خوبی برای آزاد سازی اقتصادی و مردمی کردن آن توسط جمهوری اسلامی ایران بر اساس تدبیر مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی ایران صورت گرفته است که اقتصاد دانان مستقل و آزاد دنیا از آن به عنوان انقلاب اقتصادی نام می برند.

چیام بیپ رئیس کمیسیون اقتصاد و دارایی و بانکداری مجلس نمایندگان کامبوج نیز در این دیدار ضمن اذعان به توانمندی های جمهوری اسلامی ایران در ده های اخیر در زمینه های صنعتی، اقتصادی و بازرگانی گفت: گسترش روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای مستقل از جمله جمهوری اسلامی ایران که دارای جایگاه خاصی در آسیا است از اهداف روابط خارجی کامبوج می باشد.

رئیس کمیسیون اقتصاد و دارایی بانکداری مجلس کامبوج در ادامه این دیدار از خواستار مشارکت هر چه بیشتر شرکت ها و موسسات ایرانی در زمینه های استخراج مواد کانی و معدنی به ویژه نفت گاز گفت: ما از قابلیت های فن آوری و تجهیزاتی و مدیریتی بالای ایران در صنعت نفت و گاز و استخراج مواد کانی آگاهی داریم بر همین اساس تمایل داریم که با تشکیل شرکت های مشترک به نتایج خوبی در این زمینه دست یابیم.

کد خبر 1094091

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha