۲۸ خرداد ۱۳۸۹، ۹:۴۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

افزایش مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان مقطع راهنمایی

افزایش مصرف مواد مخدر در میان دانش آموزان مقطع راهنمایی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه مهمترین دلیل کاهش سن اعتیاد در جامعه و نتیجه بخش نبودن راهبردهای مبارزه با مواد مخدر فقدان یک استراتژی واحد میان دستگاههای مسئول است گفت: اعتیاد به میان دانش آموزان دختر و پسر مقطع راهنمایی کشیده شده است.

سیروس برنا در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی برخی مسئولان ذیربط از جمله ستاد و پلیس مبارزه با مواد مخدر به مجلس میانگین سن اعتیاد پایین تر از حدی است که انتظار می رود.

وی ادامه داد: اطلاعات موجود در آموزش و پرورش به عنوان یکی از مراجع ذیربط نشان می دهد اعتیاد به میان دانش آموزان دختر و پسر مقطع راهنمایی کشیده شده است.

این کارشناس مواد مخدر گفت: مهمترین دلیل کاهش سن اعتیاد در جامعه و نتیجه بخش نبودن راهبردهای مبارزه با معضل مواد مخدر فقدان یک استراتژی واحد میان دستگاههای مسئول است.

وی تصریح کرد: دستگاههای مختلفی مانند سازمان آموزش و پرورش، ستاد مبارزه با مواد مخدر، پلیس مبارزه با مواد مخدر هر کدام به طور جداگانه برنامه های مستقلی را دنبال می کنند و از نبود استراتژی وحدت بخش برای کنترل و فرماندهی اقدامات رنج می برند به طوری که با وجود تلاش فراوان دستگاهها و صرف اعتبارات هنگفت همچنان شاهد کاهش سن اعتیاد در جامعه هستیم.

وی ادامه داد: اعتیاد در میان افراد پایین 20 سال و بالای 50 سال نفوذ کرده و روز به روز نیز افزایش می یابد.

این کارشناس مواد مخدر اظهار کرد: همچنین اعتیاد در میان اقشار مختلف جامعه به خصوص زنان گسترش یافته است به طوری  که آمارها حاکی از گرایش تعداد قابل توجهی از دختران بین 20 تا 24 سال به مصرف مواد مخدر است.

وی گفت: هر چند وجود معضل منطقه ای و بین المللی ناشی از ترانزیت مواد مخدر از دالان ایران به کشورهای اروپایی و آسیایی و پیشرفت برنامه های مبارزه با مواد مخدر ایران در مقیاس با سایر کشورها مورد تائید همگان است اما نمی توان منکر گسترش و شیوع فزاینده مصرف مواد مخدر در جامعه شد.

برنا در ادامه به بیان راهکارهای مبارزه با معضل مواد مخدر پرداخت و افزود: ایجاد مرکز سیاستگذاری واحد و اجرای سیاستهای تدوین شده از سوی دستگاههای اجرایی، اختصاص اعتبارات بیشتر، انجام کارهای فرهنگی برای افزایش آگاهی مردم، بهینه سازی اوقات فراغت جوانان، غنای بیشتر برنامه های رسانه ملی، تشکیل کارگاههای آموزشی مختلف از جمله راهکارهایی است که در صورت اجرای صحیح و اصولی منجر به کاهش مصرف این مواد در جامعه می شود.

کد خبر 1102568

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha