به گزارش خبرگزاری مهر، فضل اله طالبی افزود: ابتدا برنامه های درسی بر اساس شاخص هایی چون نظرات اصلاحی و مشکلات انتقال یافته از مراکز، مدیریتها و مدرسین اولویت بندی می شوند و سپس اطلاعات روز مراکز دانشگاهی بین المللی و بازار کار و مکاتبات رسیده از مراکز مدیریت نظارت و جمع آوری و پردازش شده و در اختیار کمیته های علمی تخصصی برای بازنگری قرار می گیرند.
مدیر برنامه ریزی درسی و تامین منابع آموزشی دانشگاه علمی کاربردی خاطرنشان کرد: استفاده از تمامی متخصصین حوزه های شغلی و مدرسان علمی کاربردی در سطح کشور برای تدوین برنامه درسی در قالب کمیته های علمی تخصصی مورد توجه این دانشگاه قرار دارد.
طالبی افزود: در حال حاضر در کنار بهره مندی از متخصصان دستگاههای اجرایی 85 کمیته تخصصی تدوین برنامه درسی فعال نیز در سطح کشور وجود دارد.
وی با بیان اینکه برنامه درسی علمی کاربردی پس از تصویب در مراجع ذیصلاح قابلیت اجرایی خواهد داشت، افزود: به هنگام اجرا علاوه بر بررسی صلاحیت های آموزشی شامل محیط آموزشی، امکانات و تجهیزات و نیاز واقعی بازار کار به لحاظ زمانی بعنوان یک اصل مورد توجه قرار می گیرد که در این راستا تا کنون بالغ بر 761 برنامه درسی در نظام علمی کاربردی تدوین و بر اساس نیاز اجرا شده است.
طالبی افزود: هماهنگ ساختن برنامه های درسی علمی کاربردی با نیازهای مشاغل به روز کردن مطالب آموزشی، مرتبط ساختن برنامه ریزی درسی با روند تحولات فناوری، آگاهی از ضعفها و کاستیهای برنامه های آموزشی و به روز رسانی برنامه های درسی از اهداف بازنگری رشته ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
نظر شما