سیف الله آقابیگی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: فاضلاب در چاه های جاذب به راحتی در مدت زمان کم پر و در نهایت به مجاری روباز، انهار، زمینهای کشاورزی، تالاب و به دریا سرریز می شود که ساماندهی این وضعیت از اولویتهای کار دولت و استان است.
وی ادامه داد: استان گیلان به لحاظ اینکه منابع تامین آب و همینطور محیط زیست شرایط ویژه ای در بین استانهای کشور دارد در اولویت گذاری پنج استان، اولویت اول و در بین پنج استان منتخب به عنوان استان ویژه انتخاب شده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستای گیلان گفت: با اختصاص اعتبارات ریالی طی دو سال گذشته هم اکنون در برخی از روستاها پروژه دفع بهداشتی فاضلاب در حال اجراست.
وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه از دلائل مطلوب نبودن بهره مندی روستاهای گیلان از آب آشامیدنی سالم چیست، افزود: در گذشته توجه چندانی به مسائل روستاها نه در بخش آب بلکه در سایر بخشها نمی شد و تمام توجه ها در این مناطق به نعمت انقلاب است.
آقابیگی با اعلام اینکه عمر شرکتهای آب و فاضلاب روستای کشور 12 سال است، اظهار داشت: تاسیس شرکت آبفار به عنوان یک شرکت خدماتی در بخش روستای تاثیر بسزایی در رشد و توسعه مناطق داشته است.
وی با اشاره به اینکه عمده رشد شاخص بهره مندی آب آشامیدنی مناطق روستای در گیلان (31 درصد ) طی پنج سال اخیر بوده است بر لزوم ایجاد طرحهای آبرسانی در روستاهای باقی مانده استان تاکید کرد.
مدیرعامل آبفار گیلان یادآور شد: در حال حاضر 211 روستای استان گیلان بطور همزمان در دستور کار اجرای طرحهای آبرسانی قرار دارد.
نظر شما