۲۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۲۶

سالانه 45 میلیون حشره مفید در خوزستان تولید می شود

سالانه 45 میلیون حشره مفید در خوزستان تولید می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان خوزستان گفت: سالانه در خوزستان 45 میلیون حشره مفید برای مبازره با آفت های مزارع و باغات استان تولید می شود.

مرتضی امید بخش در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: کنترل بیولوژیک امسال در 222 هزار هکتار از مزارع و باغات کشور درحال اجرا است که سهم این استان 47 هزار هکتار یعنی سه هزار هکتار بیشتر از سال گذشته است.

امید بخش افزود: سالانه 45 میلیون حشره مفید در 14 واحد تولیدی و 29 کلینیک گیاه پزشکی استان تولید می شود که این آمار تولید در کشور کم نظیر است.

وی توضیح داد: از هفت نوع حشره مفیدی که در کشور تولید می شود چهار نوع آن یعنی زنبور براکون، زنبور تلنموس، کفشدوزک کریپتولموس و کفشدوزک رودالیا اکنون در خوزستان تولید و رها سازی می شود. این حشرات در مزارع گوجه فرنگی، ذرت، حبوبات، مرکبات، برنج و نیشکر رها می شود.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی خوزستان اظهار داشت: حشرات مفید پس از تولید در آزمایشگاه در ساعات اولیه صبح به شهرستانها و مزارع منتقل و زیر نظر کارشناسان حفظ نباتات رها سازی می شوند.

امید بخش اضافه کرد: حشرات مفید در لیوان های یکبار مصرف و در هر لیوان به تعداد 200 زنبور ماده یا 200 کفشدوزک به مزارع و باغها منتقل می شوند.

وی عنوان کرد: کنترل بیولوژیک آفات در استان از سال 1376 و تنها با یک واحد تولیدی آغاز شد اما با استقبال کشاورزان در سال های اخیر علاوه بر افزایش واحدهای تولیدی، رهاسازی حشرات هم بیشتر شده است.
کد خبر 1131677

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha