فاطمه پزشکیان در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: زمانی که یک خانواده کودکی را به فرزندخواندگی قبول میکند، ارتباط مستمر با خانواده وجود دارد و سعی میشود هر شش ماه نظارت روی خانواده صورت میگیرد.
وی ادامه داد: واگذاری کودکان برای فرزندخواندگی تا 12 سال صورت میگیرد و از سن 12 سال به بالا دیگر این واگذاری انجام نمیشود.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: امسال در استان قزوین هفت مورد فرزندخواندگی صورت گرفته است و بیشتر نوزادان و کودکان پسر به فرزند خواندگی واگذار شدند.
وی با اشاره به شرایط واگذاری عنوان داشت: مهمترین شرط برای واگذاری یک کودک یا یک نوزاد به خانواده این است ولی موثر یا شناخته شدهای نداشته باشد و در واقع به نوعی فرد مجهولالهویه باشد.
پزشکیان گفت: زمانی که این کودکان از طریق قوه قضاییه به بهزیستی تحویل داده میشوند، فرصتی داریم تا از سلامت جسمی آنها با آزمایشات مختلف مطلع شده و هم اینکه وضعیت خانوادگی کودک را بررسی کنیم که وضعیت تعدادی از آنها را آگاهی پیگیری میکند و تعدادی را نیز ما پیگیری میکنیم.
وی اعلام کرد: برای واگذاری کودک نیز خانواده باید شرایطی را داشته باشد که این خانوادهها فرمی را تکمیل کرده و متیازبندی میشوند و بر اساس این امتیاز، پروندهها در کمیته فرزندخواندگی مطرح میشود و ما با توجه به شرایط و درخواست خانوادهها، کودک را برای واگذاری انتخاب میکنیم.
معاون امور اجتماعی بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: هم اکنون بیش از هزار خانواده در استان در انتظار گرفتن فرزند هستند.
وی یادآور شد: خانوادهای میتواند متقاضی فرزند باشد که پنج سال از عدم باروری آنها گذشته و پزشک نیز این موضوع را تایید کرده باشد و حداقل سن یکی از اعضای خانواده 30 سال باشد.
پزشکیان تأکید کرد: در خصوص خانوادههایی که دارای فرزند هستند، قبول کردن حضانت یک کودک دیگر حالت فرزندخواندگی ندارد بلکه کودک با حکم امین موقت به خانواده واگذار میشود و در این صورت کودک با هویت خود وارد این خانواده میشود از این رو خیلی از خانوادهها در قزوین راغب به امین موقت نیستند.
نظر شما