۱ شهریور ۱۳۸۹، ۱۱:۳۹

ساکن تل آویو به تشیع گروید/

گفتگوی مهر با بانوی یهودی پس از تشرف/ "کاملیک فلیمیک"، فاطمه حیدری شد

گفتگوی مهر با بانوی یهودی پس از تشرف/ "کاملیک فلیمیک"، فاطمه حیدری شد

اصفهان - خبرگزاری مهر: بانوی 25 ساله ساکن تل آویو مرکز سرزمین های اشغالی (اسرائیل) که در نخستین روز از ماه مبارک رمضان به اسلام گرویده است، گفت: از نظر من اسلام اسطوره ادیان الهی است و من مجذوب مذهب تشیع و فرهنگ ایران شدم.

"کاملیک فلیمیک" در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه پس از گرویدن به دین اسلام نام و نام خانوادگی خود را به "فاطمه حیدری" تغییر داده است، افزود: اکنون دانشجوی رشته الهیات و فلسفه در دانشگاه الزهرای تهران هستم و تا سن 15 سالگی در تل آویو زندگی کرده ام.

وی در خصوص علت انتخاب دین اسلام اظهار داشت: بعد از آمدن به ایران من در دانشگاه الزهرای ایران پذیرفته شدم و به واسطه رشته‌ای که انتخاب کرده بودم، مطالعات وسیعی در ادیان مختلف داشته تا در نهایت زمانی که مباحث درسی من به شیعه شناسی رسید، شیفته دین اسلام و مذهب شیعه شدم و جرقه تغییر دین در ذهن من زده شد.

کاملیک فلیمیک( فاطمه حیدری) اضافه کرد: من درس های بزرگی از دین اسلام گرفتم و به فرهنگ ایرانی نیز بسیار علاقمندم و این دو مرا مجذوب خود کردند.

این دانشجوی تازه مسلمان شده با اشاره به این که از زمان نیمه شعبان و تولد حضرت قائم(عج) به این مسأله فکر می کردم، ادامه داد: منزلت زن در دین اسلام، احترام به پدر و مادر و فرهنگ و آداب مسلمانی بیشترین دلایل من برای گرویدن به دین مبین اسلام بود.

فاطمه حیدری بیان داشت: من 15 سال در قلب اسرائیل زندگی می کردم اما مسلمانان زیادی را از خطر رژیم صهیونیستی آگاه کردم و  نجات دادم و همیشه از این شرایط در عذاب بودم.

فاطمه حیدری شیعه بودن را طبق روایتی از امام صادق(ع) "یک دریا بی کسی" توصیف کرد و گفت: هر کسی در دنیا لیاقت شیعه بودن را ندارد.

این بانوی تازه مسلمان در ادامه گفتگو با مهر ادامه داد: اسلام در یک کلمه بی انتهایی و معراج است و من احساس می کنم به دین شما دعوت شده ام.

وی در خصوص بازدید از هفتمین نمایشگاه قرآن و علوم قرآنی اصفهان اظهار داشت: در این نمایشگاه ماکتی از بقاع متبرک ائمه اطهار را دیدم که به دست یهودیان از بین رفته بود و در آن لحظه از عاملان این اقدامات بیزار شدم.

به گزارش مهر این دانشجوی تازه مسلمان از پدری ایرانی الاصل بوده که مدتها در سرزمینهای اشغالی (اسرائیل) ساکن بوده و پس از مدتی با سختی فراوان به ایران بازگشته‌ است.

کد خبر 1138164

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha