به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، علی عسکری ظهر چهارشنبه در همایش هم اندیشی و تعامل در اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده که در استانداری هرمزگان برگزار شد، اجرای صحیح این قانون را تاثیر گذار در روند اقتصادی کشور بیان کرد و گفت: قانون مالیات بر ارزش افزوده به عنوان یکی از پایه های اقتصادی کشور در سال 87 به تصویب مجلس رسید و خود این قانون دو پایه معتبر را در اقتصاد به وجود آورده است.
وی افزود: یکی از پایه های اقتصادی این است که همه فعالیتهای اقتصادی از مسیر مالیات بر ارزش افزوده عبور کنند و همچنین "ایجاد عدالت اقتصادی" از دیگر پایه های معتبر درآمدی است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه بخشهای ضعیف اقتصادی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند، اظهار داشت: 40 تا 45 درصد از کالاهای کشاورزی و کالاهای اساسی کشور از پرداخت این مالیات معاف هستند که این امر عدالت اقتصادی را به وجود می آورد چون قشرهای کم درآمد مالیات کمتری را می پردازند و قشرهای پر درآمد بیشترین مالیات را پرداخت می کنند.
عسکری با اشاره به اینکه طرح تحول نظام مالیاتی کشور یکی از پروژه های طرح تحول اقتصادی محسوب می شود، بیان کرد: برای اجرای کامل طرح تحول نظام مالیاتی سه سال زمان نیاز است که این کار از سال گذشته آغاز شده است و با اجرای این طرح تمامی اطلاعات اقتصادی و مالیاتی کشور به طور کامل مشخص می شود.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به این مطلب که اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده یکی از پروژه های طرح تحول نظام مالیاتی کشور محسوب می شود، تاکید کرد: اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده موجب بهبود کارکرد اقتصادی کشور می شود.
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده بیشتر رویه ها و فرآیندهای مالیاتی کشور اصلاح می شود، گفت: در حال حاضر چهار پایه مالیاتی در کشور وجود دارد که در آینده دو پایه مالیات بر مجموع درآمد و مالیات بر آینده ثروت و درآمد به آنها اضافه خواهد شد که موجب می شود بسیاری از کسانی که منافعی از اقتصاد می برند مالیات خود را به درستی پرداخت کنند.
عسکری تاکید کرد: تمامی گروه هایی که ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده شده اند باید این مالیات را بپردازند تا وضعیت و سهم هرکس از اقتصاد کشور معلوم شود.
نظر شما