به گزارش خبرنگار مهر در پاکدشت، در مراسم افتتاح این آموزشگاهها، بشیری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، لزومی نماینده ولی فقیه در پاکدشت، مقبلی فرماندار شهرستان، جوادی مدیر آموزش و پرورش شهرستان، یزدیخواه مدیرکل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران و جمعی از معاونان و مدیران کل وزارت آموزش و پرورش به همراه مسئولان و رؤسای ادارات پاکدشت نیز حضور داشتند.
آموزشگاه های شهدای غزه، حضرت ابوالفضل (ع)، شهید احمد نصیری، شهید حسن هداوند میرزایی، شهید مرتضی میرزایی و امام موسی کاظم (ع) در این مراسم افتتاح شدند.
جمع اعتبارات تخصیص یافته شش مدرسه افتتاح شده، بالغ بر 39 میلیارد و 500 میلیون ریال بوده است.
آموزشگاه شهدای غزه در فاز دوم شهرداری پاکدشت با اعتباری معادل هشت میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، آموزشگاه حضرت ابوالفضل (ع) در شهرک یِبر با اعتباری بالغ بر شش میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات تخریب و بازسازی و آموزشگاه شهید احمد نصیری درروستای فیلستان با اعتباری معادل سه میلیارد ریال استانی و مابقی از محل اعتبارات خیرساز از مدارس بهره برداری شده بودند.
آموزشگاه شهید حسن هداوند میرزایی با اعتبار استانی شش میلیارد و 500 میلیون ریال در شهر شریف آباد، آموزشگاه شهید مرتضی میرزایی در شهر پاکدشت با اعتباری معادل شش میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات مسکن و شهرسازی و آموزشگاه امام موسی کاظم (ع) با اعتبار تخصیص یافته هشت میلیارد و 500 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی در شهر پاکدشت نیز افتتاح شدند.
22700 متر مربع به فضاهای آموزشی پاکدشت اضافه شد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در حاشیه افتتاح این پروژه ها اظهار داشت: با بهره برداری این شش مدرسه، 22 هزار و 700 متر مربع به فضاهای آموزشی شهرستان اضافه شد.
محمدرضا جوادی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاکدشت افزود: 1015 مترمربع نمازخانه، هشت باب آزمایشگاه، 36 باب اتاق اداری، 75 باب کلاس درس از مختصات این آموزشگاهها است.
وی خاطرنشان کرد: آموزشگاه شهید نصیری با چهار هزار و 500 مترمربع در روستای فیلستان و آموزشگاه شهید میرزایی در شهر پاکدشت با سه هزار و 300 مترمربع به ترتیب، بزرگترین و کوچکترین مدارس در بین شش مدرسه افتتاح شده هستند.
این مسئول در خصوص سال شروع پروژه ها نیز گفت: احداث سه مدرسه شهید نصیری، شهید میرزایی و امام موسی کاظم (ع) در سال 1388 شروع شد و احداث آموزشگاههای شهدای غزه و شهید هداوند میرزایی نیز در سال 1387 آغاز شد.
وی افزود: پروژه مدرسه حضرت ابوالفضل (ع) که از محل اعتبارات تخریب و بازسازی احداث شده، در سال 1386 شروع شده بود.
کلنگ یک مدرسه خیرساز به زمین زده شد
در مراسم افتتاح آموزشگاه شهید احمد نصیری که از محل اعتبارات خیرساز و استانی احداث شده بود، کلنگ یک آموزشگاه جدید خیری نیز در کنار همین مدرسه به زمین زده شد.
وزیر آموزش و پرورش در مراسم کلنگ زنی این مدرسه خیرساز گفت: در آینده نزدیک باید عدم کمبود فضاهای آموزشی در شهرستانهای محرومی مانند پاکدشت به عینه دیده شود.
حمیدرضا حاجی بابایی افزود: با بهره برداری از مدارس جدید، سرانه فضاهای آموزشی این شهرستان نیز افزایش یافته است.
وی ابراز امیدواری کرد: با بهره برداری هرچه سریعتر پروژه کلنگ زنی امروز، سرانه فضاهای آموزشی پاکدشت به زودی افزایش می یابد.
نظر شما