به گزارش خبرگزاری مهر، حسن پلارک در نخستین گردهمایی مدیران این سازمان در سال 89 تصریح کرد: هم اکنون دستورالعملی به همین منظور تنظیم و ابلاغ شده که برای همه واحدها لازم الاجراست.
وی افزود: بنابر این دستورالعمل، براساس زمان بندی تعیین شده باید به سمتی پیش برویم که دیگر در هیچ زمینهای وابستگی نداشته باشیم یا وابستگی به کمترین حد ممکن برسد.
پلارک در ادامه اقتصادی بودن طرح، کم هزینه بودن و در عین حال مدرنیزه کردن پروژهها به منظور جذب سرمایه گذاران برای مشارکت را از مهمترین اولویتهای سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی برشمرد و بر ضرورت توجه به نظارت بیشتر درخصوص به صرفه بودن پروژهها برای حصول این هدف، تاکید کرد.
وی گفت: به منظور کاهش هزینه اجرای طرحها، نظارت و کنترل ویژه در انتخاب نوع تکنولوژی، بهویژه در پروسههای تولید و پروژههای احداثی و ایجادی ضروری است.رئیس هیئت عامل ایمیدرو همچنین، مقوله اصلاح فرهنگ مصرف را از دیگر نکات قابل توجه دانست و گفت: این امر بیشتر در بخشهای اجرایی و پروژهها موثر و کاهش دهنده هزینههای جاری است.
پلارک افزود: در این راستا، حضور مستمر مدیران در واحدهای تولیدی و نظارت مستقیم بر اجرای طرحها باید با جدیت همراه باشد. رئیس هیئت عامل ایمیدرو در ادامه رعایت مسائل اصولی نظام و انقلاب اسلامی را ازجمله مهمترین الزامات کاری این سازمان دانست و بر توجه جدی مدیران در این خصوص تاکید کرد.
وی تکریم خانوادههای ایثارگران، شهدا، جانبازان، ... و نیز ایجاد روح قرآنی و معنوی در واحدها را لازمالاجرا دانست و ضرورت توجه به این مقوله را یادآور شد.
پلارک در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به توجه خاص ریاست جمهوری به بخش معدن و صنایع معدنی افزود: باید قدرشناس این عنایت که نشان دهنده عملکرد بالای وزارت صنایع و معادن است باشیم.
وی گفت: هم اکنون در سال میان برنامه، براساس آنچه ترسیم شده، درقالب برنامه پنجم توسعه، طرحهای وزارتخانه تنظیم و تدوین شده و بخشهای مختلف این وزارتخانه گامهای مناسب خود را با سرعت در این مسیر برداشته است.
پلارک افزود: در دولت نهم و دهم جهش حرکت در همه ابعاد مضاعف بوده اما در بخش صنایع معدنی ملموستر بوده است.
وی تصریح کرد: طی این سالها، به ویژه پیشرفت بخش فولاد کشور مطلوب و ظرفیت تولید این محصول با رشد قابل توجهی همراه بوده است.
نظر شما