۱۷ آبان ۱۳۸۹، ۱۱:۵۴

بنیاد بین‌المللی "هنر فردا" تأسیس می‌شود

بنیاد بین‌المللی "هنر فردا" تأسیس می‌شود

بنیاد بین‌المللی "هنر فردا" با هدف معرفی هنر معاصر ایران و هنر پیشروی منطقه و به عنوان یک مجموعه هنری راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، شامگاه دیروز یکشنبه 16 آبان دومین شماره فصلنامه هنر فردا در حضور بزرگان تجسمی ایران رونمایی شد. در ضیافت شامی که به همین مناسبت در هتل اوین برپا شده بود، علاوه ‌بر شورای نویسندگان این مجله پرویز کلانتری، مسعود عربشاهی، صداقت جباری، سیدمحمد بهشتی، مرتضی کاظمی، واحد خاکدان، رضا کیانیان، کوروش شیشه گران، بهنام کامران، پری یوش گنجی، بهروز مسلمیان و مدیران نگارخانه‌هایی همچون والی، ساربان، آریا، الهه، مژده، شش، طراحان آزاد حضور داشتند.

علیرضا سمیع آذرعضو شورای نویسندگان فصلنامه هنر فردا در این مراسم اعلام کرد: بنیاد بین‌المللی هنر فردا با هدف معرفی هنر معاصر ایران و نیز هنر پیشروی منطقه راه اندازی می‌شود. این بنیاد دارای یک مجموعه بزرگ هنری خواهد بود که خرسندم اعلام کنم در همین شب پرییوش گنجی و بهروز مسلمیان هر کدام یک اثر را به این مجموعه اهدا کردند.

وی افزود: این بنیاد در نظر دارد در زمینه برپایی نمایشگاه‌های تجسمی و همایش‌های تحقیقی فعالیت کند و به تبیین بنیان‌های فکری هنر ایران و منطقه همت گمارد.

وی در این راه تلاش‌های جمعی از مجموعه داران آثار هنری را که به رونق و بسط و گسترش هنر تجسمی ایران در جهان یاری می رسانند، ستود: مجموعه‌داری نوین ایران پدیده نوظهوری است که با علم و اطلاع از قدر و منزلت هنرهای تجسمی ایران و نقش رسانه در پیشبرد این هنر به صورت جدی پای به این عرصه گذاشته‌اند و موجبات شور و امید و سربلندی جامعه هنری را فراهم آورده‌اند.

سمیع آذر از توزیع فصلنامه هنر فردا در سطح بین المللی خبر داد: اکنون در کتابفروشی موزه ژرژپمپیدو پاریس این مجله عرضه می‌شود و به زودی موزه مدرن آرت نیویورک نیز این مجله را عرضه می‌کند. در تلاش هستیم که به زودی موزه‌ها و نگارخانه‌های معتبر منطقه، اروپا و آمریکا به این جمع بپیوندند.اما در داخل کشور تنها قصد داریم مجله را از طریق نگارخانه‌ها و چند کتابفروشی معتبر عرضه کنیم.

وی در ادامه به معرفی شماره دوم فصلنامه هنر پرداخت: این مجله در 204 صفحه به دو زبان فارسی و انگلیسی در این شماره به موضوع "هنر و حافظه جمعی" به عنوان سوژه محوری این فصل پرداخته است که ده مقاله تحقیقی را دربردارد. پرونده یک هنرمند، به آیدین آغداشلو و بررسی آثار او اختصاص دارد. در بخش معرفی هنرمندان جوان مهدی فرهادیان و ندا رضوی پور و در بخش معرفی هنرمندان موفق منطقه یوسف احمد بررسی شده است. تحلیل رویدادهای هنری ایران و بررسی وضعیت اقتصاد هنر ایران دیگر بخش‌های این مجله است.

در شماره دوم فصلنامه هنر فردا نویسندگانی نظیر بابک احمدی، ادوارد لوسی اسمیت، کریستیان بولتانسکی، شرون بارکر، حمید کشیرشکن، سوزان وینتس، باوند بهپور، حمید سوری، حسین عبدالهاشم پور، پرویز براتی، علی اتحاد، محمد باقر ضیایی، آیدا فروتن، نیلوفر فرخ، ... یادداشت و مقاله دارند. 

کد خبر 1187362

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha