به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: مرکز آموزشی درمانی شهدای عشایر خرم آباد بزرگترین مرکز درمانی جنرال و ریفرال استان لرستان است.
ارشیر شیخ آزادی ادامه داد: این مرکز درمانی و آموزشی در سال 1352 با ظرفیت 100 تخت بستری احداث شد که به مرور زمان و به تناسب نیاز به صورت ناموزونی توسعه یافته است.
وی یادآور شد: در حال حاضر این مرکز با ظرفیت بیش از 330 تخت فعال با برخورداری از خدمات تخصصی و فوق تخصصی نظیر جراحی عمومی، چشم پزشکی، توراکس، اپی لپسی، عفونی، جراحی مغز و اعصاب، سوختگی، جراحی پلاستیک و ... سهم بسیار عمده ای در ارائه خدمات درمانی به مردم این استان محروم دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه روزانه بالغ بر 100 عمل جراحی در این مرکز انجام می شود، یادآور شد: در دوران پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین در هشت سال دفاع مقدس نیز محل درمان هزاران رزمنده بوده و خاطرات تلخ و شیرین فراوانی در دل آن نهفته است.
شیخ آزادی با اشاره به شهادت بسیاری از رزمندگان در این بیمارستان، یادآور شد: این مرکز آموزشی و درمانی از اهمیت فراوانی برخوردار است بطوریکه سال گذشته این مرکز نیز به عنوان یکی از مراکز نمادین مقاومت و مؤثر در پیروزی انقلاب اسلامی در لرستان کاندید نصب پلاک زرین بود.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود از خدمات 2.5 ساله دکتر محمود امرائی مدیر عامل سابق این مرکز تقدیر کرد و بیان داشت: شرایط لازم برای ایجاد دستیاری تخصصی در برخی رشته ها، اداره بیمارستان شهدای عشایر بصورت هیئت امنایی و لزوم اداره و مدیریت این مرکز توسط متخصص عضو هیئت علمی از جمله دلائل اجتناب ناپذیر تغییر مدیریت در این مرکز بوده است.
علیرضا آذرگون معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی نیز در این مراسم در سخنانی اظهار داشت: توسعه و بهینه سازی فضاهای فیزیکی بخشهای موجود، ایجاد بخشهای درمانی جدید، بهبود فضای سبز، راه اندازی پرتو شناسی دیجیتال، ارتقا کمی و کیفی خدمات درمانی و ساماندهی و انسجام بخشی مدیریت مالی بیمارستان شهدای عشایر خرم آباد از اقدامات انجام شده در این بیمارستان در زمان مدیریت قبلی بوده است.
نظر شما