۱۵ آذر ۱۳۸۹، ۱۴:۰۹

گزارش خبری مهر/

نقش موثر کمیسیون تلفیق مجلس در مخالفت با استخدام پرستاران

نقش موثر کمیسیون تلفیق مجلس در مخالفت با استخدام پرستاران

سه تن از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مخالفت نماینده دولت با استخدام 23 هزار پرستار را تا حدود زیادی متوجه کمیسیون تلفیق دانسته و معتقدند رد این مصوبه در کمیسیون باعث شد نماینده دولت در صحن علنی مجلس با استخدام پرستاران مخالفت کند.

به گزارش خبرنگا مهر، ماجرای استخدام 23 هزار پرستار که منجر به کاهش ساعت کار پرستاران می شود همچنان به عنوان موضوعی پر حرف و حدیث در جامعه مطرح است و با وجود اینکه 9 ماه از سال 89 را پشت سر می گذاریم جامعه پرستاران  همچنان منتظر عملی شدن وعده رئیس جمهوری هستند.

همه در اجرا نشدن قانون مسئولیم

دکتر محمدرضا رضایی کوچی، مخبر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هدف از تصویب قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت، بالا بردن انگیزه کار و خدمت و پرستاران و همچنین کیفیت خدمات پرستاری بوده است.

وی با تاکید بر اینکه پرستار می بایست شرایط جسمی و روحی مناسب داشته باشد تا بتواند خدمت ارائه کند، افزود: قطعا همه ما در اجرا نشدن این قانون مسئول هستیم.

رضایی در مورد عملکرد وزیر بهداشت در حمایت از این قانون گفت: وزارت بهداشت با اجرای این قانون و استخدام 23 هزار پرستار موافق است اما اجرایی شدن قوانین نیازمند تصمیم گیریهای فراتر از وزارتخانه است.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین از پرداخت نشدن مابه التفاوت ساعت کار پرستاران گلایه کرد و افزود: ما مصمم هستیم این قانون اجرا شود چون قرار نیست با پرداخت اضافه کار به پرستاران، وضعیت خدمات پرستاری را ارتقا بدهیم.

رضایی با اشاره به مخالفت کمیسیون تلفیق مجلس با استخدام 23 هزار پرستار گفت: شاید اگر این موضوع در کمیسیون تلفیق مجلس رد نمی شد، نماینده دولت هم در صحن علنی مجلس با استخدام پرستاران مخالفت نمی کرد.

الزامات استخدام فراهم نیست

دکتر سیامک مره صدق، یکی دیگر از اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ضمن حمایت از عملکرد و رفتار قانونی وزیر بهداشت در جریان استخدام پرستاران به خبرنگار مهر گفت: الزامات کار باید فراهم شود و در این بین هم مجلس و هم دولت می بایست شرایط استخدام 23 هزار پرستار و اجرای قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت را فراهم کنند.

وی با تاکید بر اینکه به تعداد بیشتری از پرستاران در مراکز درمانی کشور نیاز داریم، افزود: نمی توان از وزیر بهداشت انتظار داشت با رویکرد فراقانونی نسبت به اجرایی شدن این قانون عمل کند و آنچه را تا کنون در پیش گرفته قابل احترام است.

امیدواریم تا پایان سال استخدام شوند

دکتر انوشیروان محسنی بندپی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس نیز با عنوان این مطلب که وزیر بهداشت به عنوان بالاترین مقام اجرایی در حوزه سلامت نقش موثری در این ماجرا دارد، به خبرنگار مهر گفت: البته در این ماجرا دستگاههای دیگری دخیل هستند.

وی با اشاره به معاونت نظارت راهبردی و برنامه ریزی ریاست جمهوری که مجوزهای استخدام را صادر می کند، افزود: وزیر بهداشت اعتقاد راسخ بر اجرای قانون و جذب 23 هزار پرستار دارد اما تصمیم در این زمینه خارج از اختیارات وزارتخانه است.

محسنی بندپی در عین حال اظهار امیدواری کرد که استخدام پرستاران تا پایان امسال به نحوی انجام شود.

این اظهارات در حالی مطرح می شود که پیش از این غضنفر میرزابیگی، رئیس سازمان نظام پرستاری ایران در نشست خبری، تمامی مشکلات بر سر راه استخدام پرستاران را متوجه معاونت نظارت راهبردی و برنامه ریزی ریاست جمهوری دانست و گفت: اسناد و گزارشهای مستند از 5 دستور کتبی رئیس جمهوری خطاب به سازمان مدیریت و برنامه ریزی سابق داریم و علاوه بر آن رئیس جمهوری بارها و به بهانه های مختلف این موضوع را تذکر داده اما معلوم نیست چرا هیچ اتفاق مثبتی رخ نمی دهد.

کد خبر 1204144

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha