۸ دی ۱۳۸۹، ۱۶:۰۷

با آغاز شناسایی نخبگان؛

۲۰۰ نخبه بسیجی در قم شناسایی شد

قم - خبرگزاری مهر: مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه علی بن ابی طالب (ع) استان قم از آغاز کار شناسایی نخبگان بسیجی و ایجاد بانک اطلاعات نخبگان بسیجی استان خبر داد و گفت: با آغاز کار شناسایی نخبگان بسیجی، تا کنون بیش از ۲۰۰ نخبه بسیجی در قم شناسایی شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حمزه شیخیانی قبل از ظهر چهارشنبه در جلسه هم‌اندیشی و تعامل با دانشوران بسیجی با موضوع نقش بسیج در پیشبرد جنبش نرم افزاری و تولید علم که در سالن اندیشه دانشگاه قم با حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین و فرمانده سپاه علی بن ابی طالب‌(ع) قم، سردار مهدی مهدوی‌نژاد برگزار شد، با اشاره به اینکه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان قم کار خود را از سه سال قبل شروع کرده است، بیان داشت: این سازمان با زیر پوشش قرار دادن نخبگان بسیجی از میان بسیج طلاب، اساتید، جامعه پزشکی، مهندسین، دانشجویان، دانش آموزان و... توانسته تا کنون فعالیت‌های علمی پژوهشی خوبی را به انجام برساند.

وی در خصوص فعالیت‌های علمی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان گفت: اختراع دستگاه مدیریت مصرف، ژنراتور بادی، ریموت‌های صنعتی، ساخت دستگاه هوشمند کنترل ترافیک، ساخت موتور هواپیما از مواد زاید پلاستیکی و... از جمله طرح‌های سازمان بوده است که تعدادی از این طرح‌ها و ابداعات مورد حمایت‌های استانی و کشوری نیز قرار گرفته است.

شیخیانی در خصوص دیگر فعالیت‌های سازمان بسیج علمی پژوهشی استان بیان داشت: این سازمان هر ساله در هفته بسیج یک نشست ثابت دارد و در طول سال نیز در خصوص موضوعات مختلف حداقل سه نشست را با حضور نخبگان بسیجی و مسئولین استان دارد و که از نشست و همایش‌های برگزار شده در سال جاری می‌توان به همایش «جهادگران علم و فناوری» و نشست «تعامل با دانشوران بسیجی در پیشبرد جنبش نرم افزاری» اشاره کرد.

مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان انجام بازدیدهای علمی درون و برون استانی به منظور آشنایی نخبگان بسیجی با گروه‌های مختلف علمی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برگزاری اتاق‌های فکر و... را از دیگر فعالیت‌های انجام گرفته از سوی سازمان برشمرد و افزود: همچنین سازمان در بحث کمک به دانش آموزان بسیجی برای برگزاری کنکور و ورود به دانشگاه‌ها، توانسته ۳۳ رتبه زیر هزار و رتبه ۸ و ۲۴ کنکور سراسری را به خود اختصاص دهد و همچنین کسب رتبه بر‌تر مخترعین و قرار گرفتن در بین شانزده مخترع بر‌تر کشور را از آن خود نماید.

وی برگزاری حلقه‌های مشورتی و پژوهشی نخبگان بسیجی با اساتید دانشگاه‌ها را از برنامه‌های سازمان، در سال ۹۰ عنوان کرد و افزود: همچنین در حال انجام مقدمات به منظور راه اندازی خانه نخبگان بسیجی هستیم و اخیرا نیز کار شناسایی نخبگان بسیجی و ایجاد بانک اطلاعات نخبگان بسیجی را آغاز کرده‌ایم که از ابتدای کار تا کنون بیش از ۲۰۰ نخبه بسیجی شناسایی شده‌اند و از نخبگان بسیجی استان نیز می‌خواهیم که به عضویت در این خانه درآیند تا بتوانند از حمایت‌های معنوی همچون، مشاوره علمی، پژوهشی، طریقه ثبت اختراع، معرفی طرح‌ها به مراکز تولیدی و حمایت‌های مادی سازمان در جهت تولید طرح‌های تحقیقاتی بهره‌مند شوند.

بسیج علمی کشور خلاء موجود در نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری را پر کند

جانشین بسیج اساتید استان نیز در این مراسم با اشاره به موضوع بحث مبنی بر تعامل با دانشوران بسیجی بیان داشت: این نوع همایش‌ها الگو گرفته از روش وزین مقام معظم رهبری در جهت مشورت در اسلام است که ایشان به خوبی این الگو را برای همه مسئولین در نهادهای مختلف نظام ایجاد کرده‌اند که شیوه‌ای بسیار پسندیده است.

حجت الاسلام عبدالرحیم علیزاده با اشاره به نهضت تولید علم و جنبش نرم افزاری در کشور گفت: این موضوع چند سالی است که در کشور از سوی جمعی از فرهیختگان از خدمت مقام معظم رهبری درخواست شد و ایشان با بیان شیوایی آن را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه متاسفانه نخبگان کشور آن طور که باید و شاید به این موضوع نپرداخته‌اند، تصریح کرد: به نظر می‌رسد بسیج علمی کشور در نهادهای بسیج و مراکز علمی آموزشی باید این خلاء را پر کنند و به آن بیش از پیش بپردازند.
 

کد خبر 1220639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha