یک دانشجوی شیرازی هدف کشتهسازی فتنهگران
یک دانشجوی دانشگاه شیراز اول اسفند ماه در یک سانحه رانندگی جان باخت. منابع رسمی علت این حادثه را سرعت غیرمجاز راننده خودرویی اعلام کردند که با این دانشجو برخورد کرده است. حامیان رسانهای فتنهگران قصد داشتند کشته شدن این دانشجو در اول اسفند ماه را مصادره کنند و طوری وانمود کنند که وی در جریان اغتشاشات خیابانی کشته شده است. اول اسفند ماه مقارن با روز فراخوان فتنهگران برای حضور خیابانی طرفدارانشان بود.
تأکید مسئولان دانشگاهی 6 استان بر کنار گذاشتن سهلانگاری در زمینه حجاب
معاونان و مدیران فرهنگی 12 دانشگاه دولتی تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از استانهای گیلان، مازندران، گلستان، سمنان، خراسان شمالی و سمنان با محوریت بررسی حجاب و عفاف در دانشگاهها و چالشهای فراروی این حوزه گرد هم آمدند و تاکید کردند در اجرای قوانین موجود شورای عالی انقلاب فرهنگی و اسناد موجود در حوزه پوشش و اخلاق اسلامی در دانشگاهها سهلانگاری نشود. این دانشگاهها شامل دانشگاههای مازندران، گیلان، بیرجند، صنعتی بیرجند، صنعتی نوشیروانی بابل، سمنان، دامغان، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گلستان، علوم کشاورزی ساری، صنعتی شاهرود و دانشکده فنی مهندسی تربت حیدریه هستند.
ابلاغ آئیننامه کرسیهای آزاداندیشی توسط دستجردی
مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آیین نامه کرسیهای آزاد اندیشی را به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد. مقام معظم رهبری تا کنون بارها و در جمعهای مختلف بخصوص در جمع حوزویان و دانشگاهیان بر گسترش روحیه نقد، نظریهپردازی و آزاد اندیشی تاکید کردهاند.
نامهایی که در صف عضویت در هیئت امناء دانشگاه 250 هزار میلیاردی قرار دارند
اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی که موظف شدهاند با مشورت یکدیگر 3 عضو هیئت علمی دانشگاهها را برای عضویت در هیئت امناء دانشگاه آزاد اسلامی تعیین کنند اکنون در تکاپوی رایزنی برای معرفی گزینههایشان هستند و به این ترتیب پیشبینی میشود اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی به زودی دهها اسم از میان اعضای هیئت علمی دانشگاهها را بر روی میز این شورا قرار دهند تا از میان آنها سه عضو هیئت علمی برای عضویت در هیئت امناء دانشگاه آزاد انتخاب شود.
محمد سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و وزیر ارتباطات دولت نهم، علیرضا علی احمدی عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت و وزیر آموزش و پرورش دولت نهم، کامران باقری لنکرانی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و وزیر بهداشت دولت نهم، محمدحسن شجاعی فرد عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، حمید میرزاده عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، فرهاد دانشجو عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به عنوان برخی از این اسامی مطرح هستند.
سرگیجه مهندسان در روز مهندسی
5 اسفند ماه روز مهندسی است. بخشهای مختلفی در کشور در این روز اقدام به معرفی "مهندسان برجسته" میکنند. فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران از یک طرف مهندسان برجسته را معرفی میکند و از طرف دیگر تعدادی نیز با محوریت برخی انجمنهای علمی تخصصی و دفتر انجمنهای علمی وزارت علوم به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تحت عنوان مهندسان برگزیده کشور معرفی میشوند. به این ترتیب شاید دانشگاهها یا حوزههای دیگر مرتبط با مهندسی نیز باشند که در روز مهندسی اقدام به معرفی مهندس برجسته و برگزیده میکنند. بالاخره معیار برای تعیین مهندس برجسته چیست؟
تجلیل ز 130 بازنشسته دانشگاه تهران
فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران که در سالهای گذشته با حضور در منازل اساتید بازنشسته قصد تکریم آنها را داشت ماه پایانی سال 89 را مغتنم شمرد تا از اعضای هیئت علمی و کارکنان بازنشسته سال 88 دانشگاه تهران که تعدادشان به 130 نفر میرسد تجلیل کند. رئیس دانشگاه تهران با اهداء هدایا و لوح سپاس از بازنشستگان سال 88 دانشگاه تهران تجلیل کرد که در ضمن این تجلیل علاوه بر بهره گیری از ظرفیتهای اعضای هیئت علمی بازنشسته بر ضرورت استفاده از تجارب کارکنان بازنشسته دانشگاه تهران نیز تأکید شد.
انصراف 4 نماینده از سوال
چهار نماینده مجلس که از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری سئوال داشتند وقتی کامران دانشجو در جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حاضر شد از طرح سئوالاتشان انصراف دادند. محمد مهدی افشاری نماینده داراب و زرین شهر، نادر قاضی پور نماینده ارومیه، علیرضا محجوب نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، محمدرضا حاجی اصغری نماینده میانه و غلامعلی میگلی نژاد نماینده بوشهر، گناوه و بندر دیلم از وزیر علوم سئوال داشتند که همگی از سوالشان انصراف دادند.
نظر شما