۲۷ فروردین ۱۳۹۰، ۲۱:۱۷

میرعمادی مطرح کرد:

کرسی آزاداندیشی آداب دارد/ هشدار نسبت به سواستفاده از این فضا

کرسی آزاداندیشی آداب دارد/ هشدار نسبت به سواستفاده از این فضا

خرم آباد - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان لرستان بر پرهیز از تبدیل کرسی های آزاداندیشی به جلسات هتاکی تاکید کرد و گفت: کرسی ‌های آزاداندیشی نباید به تخریب آزاداندیشی منجر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، حجت الاسلام سید احمد میرعمادی در نشست با مسئولین دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، مدیران گروه معارف و دبیران نشست‌های هم‌اندیشی اساتید دانشگاه‌های استان در سخنانی اظهار داشت: کرسی‌های آزاداندیشی یک معنای بسیار بلند دارد که رهبر فرزانه انقلاب آن را دنبال می‌کند و آن این است که اندیشمندان صاحبنظران و متفکران موضوعی را در یک فضای صمیمی، علمی و فرهنگی مورد بحث قرار دهند و آن را با استدلال و پرورش به یک فکر جدید تبدیل کنند اما متاسفانه گاهی به اسم کرسی‌های آزاداندیشی جلسه‌ای برای هتاکی و فحش دادن برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: کرسی‌های آزاداندیشی آداب و ویژگی‌هایی دارد که اگر رعایت شود همه از کرسی‌ها استقبال می‌کنند.

حجت الاسلام میرعمادی با بیان اینکه تاکید رهبر فرزانه انقلاب بر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی به منظور شکل‌گیری و پرورش فکرهای نو است، بیان کرد: بروز اندیشه‌های نو در گرو برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مدنظر رهبر فرزانه انقلاب است.

خلا حضور روحانیت خوش فکر در دانشگاه‌های لرستان

نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد حضور روحانیت خوش فکر و خوش سلیقه در دانشگاه‌های استان را یک ضرورت مهم برشمرد و تصریح کرد:‌ به اعتقاد من حقیقتا در این بخش خلاهایی وجود دارد.

وی با اعلام آمادگی برای انجام هر اقدامی در راستای جبران این خلأ، تصریح کرد: یکی از اشکالات عمده ما در دانشگاه‌ها این است که قالب‌های دینی و محتوای دینی خودمان را در قالب غیردینی عرضه می‌کنیم و همین مسئله جاذبه‌های دینی را از بین می‌برد.

امام جمعه خرم‌آباد مهمترین راه تاثیرگذاری بر قشر جوان را در اجرای برنامه‌های علمی دانست و خطاب به متولیان نهاد رهبری در دانشگاههای استان یادآور شد: دانشجویان به اجرای برنامه‌های متعدد در دانشگاه توجه ندارند بلکه نگاه به رفتار و کردار ما دارند.

وی تصور اینکه دانشجویان تنها از اساتید خط می‌گیرند را تصوری اشتباه دانست و گفت: شبهاتی که در فضای مجازی ذهن دانشجویان را تحت تاثیر قرار می‌دهد تمام زحمات را خنثی می‌کند چرا که حجم عظیمی از تبلیغات علیه اسلام و مکتب تشیع در سایت‌های اینترنتی وجود دارد که حتی در مورد کوچکترین مسائل در ذهن جوانان شبهه ایجاد می‌کند.

تقویت معنویت مهمترین رسالت نهاد رهبری در دانشگاه‌ها

حجت الاسلام میرعمادی تقویت معنویت، تحکیم باورها و تغییر رفتارها را مهمترین رسالت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برشمرد و اظهار داشت: باید با شناسایی شعائر دینی که باعث تقویت معنویت می‌شوند باورها و اعتقادات دینی را در قالبی زیبا و جذاب عرضه کنیم تا منجر به تغییر رفتار در میان دانشجویان شود.

وی اسلامی شدن دانشگاه‌ها را مستلزم حمایت روسای دانشگاه‌ها دانست و ادامه داد: همانگونه که قرآن برای سلایق مختلف دستورات متنوعی دارد در دانشگاه‌ها که افرادی با سلایق متنوع در آن حضور دارند باید برنامه‌هایی متناسب با سلایق مختلف ارائه دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان لرستان بر اصل تداوم برنامه‌ها در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: یکی از اشکالات عمده انجام برنامه‌های مقطعی است و برنامه‌هایی که در دانشگاهها به صورت مستمر پیگیری شود را نداریم.

ضرورت استمرار طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه ها

وی بر ضرورت استمرار طرح ضیافت اندیشه ضمن رفع کاستی‌ها در دانشگاه‌ها در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و یادآور شد: باید در جهت تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها تلاش کنیم.

حجت الاسلام میرعمادی تصریح کرد دانشگاه اولین جایی است که می‌تواند منویات رهبری را در جامعه تحقق بخشد؛ لذا نقش نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این راستا سنگین است.

مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان نیز در این نشست وجود برخی تنگ‌نظری‌ها در اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی نظیر برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها را از موانع اسلامی شدن دانشگاه‌ها برشمرد و بیان داشت: کمبود اساتید متبحر در حوزه معارف در راستای پاسخگویی به شبهات نسل جوان، کمبود اعضای هیئت علمی حق التدریس و مشکل پروازهای نامنظم فرودگاه خرم آباد در راستای به کارگیری اساتید فرهیخته کشور در دانشگاه‌های استان از مشکلات پیش روی دانشگاه ‌های لرستان است.

اجرای چند برنامه فرهنگی و شعاری نمی‌تواند دانشگاه را اصلاح کند

حجت الاسلام سید محمد طاهری خواستار حمایت نماینده ولی فقیه در استان بوشهر برای اجرای کرسی‌های آزاداندیشی شد و افزود: وحدت و همدلی و اتفاق نظر مجموعه‌های فرهنگی از جمله نهاد روحانیت می‌تواند در تحقق دانشگاه اسلامی موثر واقع شود.

وی توجه کردن و توجه دادن به موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها که در برخی مواقع مورد غفلت قرار می‌گیرد را ضروری ارزیابی کرد و گفت: اجرای چند برنامه فرهنگی و شعاری نمی‌تواند دانشگاه را اصلاح کند و باید برنامه درازمدت و کوتاه مدت برای دانشجویان و دانشگاهیان داشته باشیم.

حجت الاسلام طاهری به تشریح عملکرد نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان پرداخت و یادآور شد: اعزام شش کاروان دانشجویی به حج عمره، برگزاری کارگاه‌های ازدواج دانشجویی برای حدود دو هزار زوج دانشجو، برگزاری نشست‌های حلقه معرفت و ... از برنامه‌های اجرایی و پیش روی این نهاد است.

کد خبر 1290384

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha