به گزارش خبرنگار مهر، شاهپور رجایی بعد از ظهر دوشنبه در در کارگاه مهندسی ارزش سد دشت پلنگ افزود: عقب ماندگیهایی در سالهای گذشته در توسعه منابع آبی استان بوشهر وجود داشته که در صدد هستیم با شناسایی و مدیریت بهینه منابع آب این کمبود ها را جبران کنیم.
وی با تصریح کرد: از اهداف اصلی احداث سد بر طرف کردن بخشی از نیاز آب شرب، کشاورزی و صنعت منطقه خواهد بود و امیدواریم در سال جاری عملیات اجرایی سد آغاز شود.
رجایی تنظیم و کنترل جریانات سیلابی رودخانه دشت پلنگ، جلوگیری از هدر رفت آبهای منطقه، افزایش اشتغال زایی، بهبود وضعیت دامپروری، توسعه و بهبود محصولات آبی و تثبیت اسکان عشایر را از دیگر اهداف این سد عنوان و بیان کرد: با احداث این سد تحول عظیمی در بخش کشاورزی منطقه ایجاد خواهد شد.
نماینده مجری طرح شرکت آب منطقه ای بوشهر نیز در این کارگاه افزود: مطالعه مهندسی ارزش سد دشت پلنگ از فروردین ماه سال جاری آغاز شده و یک تیم چند رشته ای از مجرب ترین متخصصین سد و منابع آب کشور با مجموعه تجربه های حرفه ای در آن حضور دارند.
مهندس علی محمدی جابری با بیان اینکه مرحله دوم کارگاه مهندسی ارزش سد دشت پلنگ در مدت سه روز برگزار می شود، ابراز داشت: این کارگاه در جهت افزایش منافع، کاهش هزینه ها و افزایش کارکرد پروژه تلاش می کند.
وی با بیان این موضوع که جالب ترین بخش کارگاه مهندسی ارزش فاز خلاقیت آن است، اظهار داشت: در این فاز نظرات تمام اعضای تیم مهندسی ارزش درخصوص طراحی و اجرای بهتر سد دشت پلنگ از لحاظ ایمنی، هزینه و زمان مستند شده و مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.
محمدی اظهار داشت: تمامی این نظرات در فازهای ارزیابی، توسعه، ارائه بررسی و بهترین نظرات برای اجرا انتخاب می شوند.
نظر شما