۳۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۰۰

بای:

اورژانس اجتماعی در رامیان فعال نیست

اورژانس اجتماعی در رامیان فعال نیست

رامیان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامیان با اشاره به نقش و اهمیت اورژانس اجتماعی 123، گفت: این مرکز در سطح شهرستان رامیان فعال نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بای عصر سه شنبه در جمع خانواده ‎های مددجویان این اداره اظهار کرد: این مرکز ضمن مذاکره با مشاوران این سازمان در سطح استان، به مشکلات اجتماعی به ویژه در مورد کودک ‎آزاری، همسرآزاری و... رسیدگی می کند.

وی گفت: در حال حاضر سه هزار و 759 خانواده از افراد محروم و آسیب ‎دیده اجتماعی تحت پوشش برنامه ‎های حمایتی این اداره قرار دارند و تلاش داریم با اجرای برنامه ‎های توانمندسازی و سیاست ‎های حمایتی سازمان بهزیستی کشور در طی یک برنامه ‎ریزی پنج ساله این میزان به نصف کاهش یابد.
 
وی تصریح کرد: با برنامه‌‎ریزی مدون سعی می‌‎کنیم معلولان و نیازمندان زیرپوشش که دارای مهارت‌‎های فنی و حرفه ‎ای هستند را وارد محیط کار کنیم تا علاوه بر رفع نیازهای معیشتی از لحاظ اجتماعی هم به ارتقاء عزت نفس و کرامت انسانی این مددجویان کمک شود.

بای عنوان کرد: اگر این برنامه ‎ها که از اولویت‌‎های دولت خدمتگزار هم است به درستی اجرا شود در طول هر سال، 10 درصد از افراد زیرپوشش از زیر چتر حمایتی دولت خارج و به خودکفایی می‌‎رسند.
 
وی گفت: اداره بهزیستی رامیان آمادگی دارد برای توانمندی مددجویان با همکاری ادارات شهرستان ‎ از جمله شرکت در کلاس‌‎های فنی و حرفه‌‎ای، کلاس‌‎های آموزشی جهاد کشاورزی و اداره کار و تعاون برای حرفه ‎آموزی این افراد اقدام کند و در این راستا اعطای تسهیلات بانکی به این افراد را با جدیت پیگیری کند.

وی با اشاره به برکات سفرهای استانی رئیس جمهور و هیئت دولت به استان، گفت: با توجه به محرومیت‌‎های موجود در منطقه و نیازهای معیشتی مردم به ویژه افراد معلول و خانواده ‎های بی‌‎سرپرست، بسیاری از نامه‌‎های ارسالی به رئیس جمهور به اداره بهزیستی ارسال شد و مجموعه همکاران بهزیستی استان هم با جدیت و مسئولیت ‎پذیری فراوان سعی در برآورده کردن نیازها و خواسته ‎های مردم داشته و دارند و تلاش می‌‎کنیم هیچ نامه‎ای را بی‎جواب نگذاریم.

بای با اشاره به مشکلات خاصی که مددجویان تحت حمایت بهزیستی دارند، از فعالیت نمایندگی بهزیستی شهر خان ‎ببین، دو مجتمع بهزیستی توران فارس و شهر دلند به منظور آسایش و رفاه بیشتر مددجویان خبر داد.
 
وی با اشاره به افتتاح مراکز ترک اعتیاد در سطح شهرستان در آینده نزدیک، عنوان کرد: در حال حاضر معتادی که به صورت خودمعرف قصد ترک اعتیاد داشته باشد با همکاری مراکز شهرستان‎های استان مانند مرکز شکوفاگران پاک ‎اندیش گلستان ویژه آقایان در آزادشهر، مرکز ترک اعتیاد شبانه ‎روزی بانوان در گنبدکاووس و یا دیگر مراکز مجوزدار می‌‎تواند اعتیاد خود را اعلام کند تا بعد از گذشت شش ماه از امکانات خوداشتغالی و تسهیلات مربوطه نیز بهره‎مند شود.

وی همچنین ادامه داد: مرکز روان ‎شناختی آرام در شهر خان ‎ببین با مجوز رسمی سازمان بهزیستی آمادگی مشاوره دادن در زمینه ‎های مهارت ‎های زندگی، تحصیلی، ازدواج، اعتیاد و... به مردم این شهرستان را دارد.
 
وی همچنین ادامه داد: مرکز سلامت دختران در گرگان و مرکز نگهداری پسران بی ‎سرپرست علی ‎آباد کتول نیز آماده سرویس ‎دهی به نوجوانان و جوانان بی ‎سرپرست را دارند.
 
بای گفت: باید کاری کنیم که در کار خیر مردم از هم سبقت بگیرند و در هر پست و مقامی که هستند نسبت به حل مشکلات این عزیزان تلاش حداکثری صورت دهند.

کد خبر 1340954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha